2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044465 بازدید | 684390 پست
نه اگر تاییدیه بگیری میشه ۱۵۰۰نهایت ۲ ولی اصرار کن بهت اینترالیپید بده چون کاراشون یکیه اون با دفتر ...

عجب حرفی زدی خواهر،چراپس ب تونداددکتر؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من عکس رنگیمو گم کرده بودم عزیزم و فقط برگه کاغذی توضیحات رو به دکترها نشون می دادم. منتها کسی که نت ...

واقعا ، انشالله موفق باشی عزیزم و بزودی مثبت بشی من که هیسترو ام نکردم نگران شدم از حرفاتون که تا حالا نفهمیده بودن قوس داشتن رو.... 

موندم والا دیگه

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی پیشنهادم بهت اینه نهایت یه هیسترو انجام بده به قصد خراش، اگر مشکلی نداشته باشی که خداروشکر و خیا ...

خواستم انجام بدم ولی دکترم گفت نه نیازی نی و الان برات انجام نمیدیم

ولی پیشنهادم بهت اینه نهایت یه هیسترو انجام بده به قصد خراش، اگر مشکلی نداشته باشی که خداروشکر و خیا ...

من پیش سونوگرافیست بیرون که خیلی هم متبحر بوده سونو تا حالا چندبار دادم قبلا اونم دقیقا شکل رحم رو همونی که عکس رنگیم زده بود گفته بود بهم یعنی سونو گرافی های بیرون که تخصصشون  هم سونو هست ممکنه چیزی باشه و ندیده باشن؟

برام تو عکس رنگی نوشته کاویته رحم جادار 

واقعا ، انشالله موفق باشی عزیزم و بزودی مثبت بشی من که هیسترو ام نکردم نگران شدم از حرفاتون که تا حا ...

مرسی عزیزم 

نگران نباش انشالله خیره

کلا انگار این دکترها فقط وقتی خودشون بخوان هیسترو می کنن، منم قبل پانکچرم دکتر رزاقی قرار بود هیسترو کنه، بعد گفت مشکلی نمی بینم و نکرد. این دفعه ولی گفت هیسترو می کنم برات و خراش می دم. که اینجوری شد.

عارفی هم هر بار بهش گفتم هیسترو گفت نه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من پیش سونوگرافیست بیرون که خیلی هم متبحر بوده سونو تا حالا چندبار دادم قبلا اونم دقیقا شکل رحم رو ه ...

نمی دونم، خوب هیچ کدوم مثل هیستروسکوپی دقیق نیستن. اما بازم می گم من عکس رنگیم نبود وگرنه احتمالا خود دکترها تشخیص می دادند.

مرسی عزیزم  نگران نباش انشالله خیره کلا انگار این دکترها فقط وقتی خودشون بخوان هیسترو می کنن، ...

آخه چرا براشون زور داره تعجب میکنم واقعا.واقعا عجیبه.

برام تو عکس رنگی هم نوشته رحم جادار هم نوشته تصویری دال بر توده فراگیر و یا دیفکت مشخص دیده نمیشود.

واقعا دیگه داره مخم سوت میکشه موندم چکار درسته سونو گرافی بیرون که تخصصش سونو هست هم همیشه و هربار که سونو شده بودم گفته بود رحمت مشکلی نداره حتی یکبار ازش پرسیدم قوسی یا دوشاخ نیست رحمم گفت نه اصلا آخه اون موقعها تازگی از رحم دوشاخ شنیده بودم و نگران بودم

نمی دونم، خوب هیچ کدوم مثل هیستروسکوپی دقیق نیستن. اما بازم می گم من عکس رنگیم نبود وگرنه احتمالا خو ...

اها آره تو عکسش شکلش نشون داده میشه عارفی که فقط عکسو نگاه کرد برای من و گفت نیاز به توضیحات نی. علیرضایی هم از عکس بهم قشنگ تعریف و توضیح داد این چیه اون چیه شکلش اینه.... از اینجور حرفا.

والا نمیدونم دعا کن اینبار مثبت شم واقعا دیگه تحمل منفی ندارم من با اینکه خودم پیشنهاد دادم و گفتم میخوام هیسترو شم گفتن نه....

معمولا مگه بعد هیسترو ماه بعدش انتقال نمیدن؟ الان برای شما خراش هم انجام دادن؟ اینجوری بمونه تا سه ماه مگه خراش اثرش از بین نمیره؟

آخه چرا براشون زور داره تعجب میکنم واقعا.واقعا عجیبه. برام تو عکس رنگی هم نوشته رحم جادار هم نوشته ...

عزیزم برای تو کامل و واضح توضیح دادن من اصلا خودمم هیچوقت توضیحی نخواستم درباره شکل و مدل رحمم. پس نگران نباش دیگه

اها آره تو عکسش شکلش نشون داده میشه عارفی که فقط عکسو نگاه کرد برای من و گفت نیاز به توضیحات نی. علی ...

عارفی دکتر خوبیه حتما مشکلی نبوده که اینو بهت گفته. من تقصیر خودمم بود که مجدد عکسمو چاپ نکردم ببرم نشون بدم.

معمولا مگه بعد هیسترو ماه بعدش انتقال نمیدن؟ الان برای شما خراش هم انجام دادن؟ اینجوری بمونه تا سه م ...

نمی دونم نپرسیدم دیگه. ولی برام تو نسخه هایی که نوشته ظاهرن پریود سومم انتقالمه و اگر خراش داده باشه تا اون موقع هنوز تاثیرش هست. بعضی ها هم میگن بیستر از سه ماه ماندگاره

نمی دونم نپرسیدم دیگه. ولی برام تو نسخه هایی که نوشته ظاهرن پریود سومم انتقالمه و اگر خراش داده باشه ...

ایشالله موفق باشی گلم و همین بار مامان بشی.