2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044416 بازدید | 684387 پست
سلام سمرجان  بله دیروز هیسترو شدم  فکر می کنم فقط بخاطر اندازه نه، که بخاطر قوسی بودن شک ...

عزیزم چندم پریودت عمل شدی و چقدر شد هزینه هاتون

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم برای تو کامل و واضح توضیح دادن من اصلا خودمم هیچوقت توضیحی نخواستم درباره شکل و مدل رحمم. پس ن ...

اره من خیلی سوال میکنم همیشه و دکترا از دستم عاجزن😅ولی واقعا نگرانم .

یادمه یکی از بچه ها همین نی نی سایت بود که دکترشون مرکز مام بوده نمیدونم حالا دکتر لاهوتی بود یا دکتر منتظری و از سونو سه بعدی که میکنن متوجه چیزی شده بودن و گفته بودن باید هیسترو بشی یه نفرم تو سالن مام باهاشون حرف زده بودم دکترشون علیرضایی بود از سونوها که کرده بودن براشون متوجه شده بودن میگفت بهم گفت باید هیسترو کنی . واقعا الان گیجم ایشالله تصمیم درستی برام گرفته باشن  التماس دعا دارم عزیزم الانم باز به دکترم پیام دادم و پرسیدم ازشون باز....

چی بگم امیدم واقعا دیگه به خداست 💙💚

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چندم پریودت عمل شدی و چقدر شد هزینه هاتون

۲۳ سیکلم

۴ و نیم عملم شد تقریبا، با آزمایشها و دارو حدود پنج و دویست سیصد

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
راستش نپرسیدم دکترمم خیلی توضیح نداد فقط راجع به قوس رحم و خراشش و پولیپ صحبت کرد

آها ، به منم چیزی نگفت.

اره من خیلی سوال میکنم همیشه و دکترا از دستم عاجزن😅ولی واقعا نگرانم .  یادمه یکی از بچه ها هم ...

اشکال نداره، سوال که خوبه بپرسی. جوابتو می ده خیالت راحت میشه. منم بکم وسواس فکری دارم تو این چیزها.

مثلا الان تو فکر این رفتم که انتقال اولم عمق رحممو بیشتر بهم گفتن و الان رزاقی اینو گفته، پس یکیشون حتما اشتباه کرده. یا به این فکر می کنم شاید نیازی به تراشیدن قوس نبوده یا ازین فکرها.

ولی نگرانی تا حدی خوبه، از یه جایی به بعد اعصابمون رو فقط خورد می کنه، اون هم در شرایطی که واقعا قابل کنترل نیست این چیزها. باید بسپریمش به خدا. چون به موقعش مسیر درست و نشون میده.

اشکال نداره، سوال که خوبه بپرسی. جوابتو می ده خیالت راحت میشه. منم بکم وسواس فکری دارم تو این چیزها. ...

بله حق با شماست واقعا از دست ما کاری برنمیاد باید به خدا بسپاریم الهی خدا جواب دل درد کشیده ماهارو خیلی زود بده  و ماهم مامان بشیم. فقط خدا باید برامون بخواد و کمکمون کنه بخدا انقد اینروزا فکروخیال میکنم که همسرم دیگه شاکی شده از دستم میگه اینجوری دور از جون خودتو دیونه میکنی وقتی کاری ازت برنمیاد دیگه منفی فکر نکن و بسپار به خدا.

راستم میگه خدا به دادم برسه 😔

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام زینبی جون منم دوتا انتقال منفی داشتم به دکتر پیشنهاد دادم و گفت فعلا نیازی نی گفت تو مرکزمون &n ...

نه دیگه گلم اشتباه نشه دکتر به اون دوستمون گفته بود هیسترو یعنی یه چیزی دیدن یا حس کردن بر اساس تجربه وقتی به شما گفتن لازم نیست خیالت راحت عزیزم 

مرسی عزیزم ، اینا چند باشه خوبه؟

اینا راستش من نمیتونم نظر بدم گلم اورولوژیست باید بگه خصوصا که شستشو هم انجام شده 

اما برای بارداری طبیعی مورفولوژی باید بالای 4 درصد باشه و تحرک هم فکر کنم 30 بود حداقل، البته باید تحرک آ و ب جمعشون 30 باشه 

بازم میگم عددش یادم نیست 

بله حق با شماست واقعا از دست ما کاری برنمیاد باید به خدا بسپاریم الهی خدا جواب دل درد کشیده ماهارو خ ...

سمرجان توکلت به خداباشه.فکر وخیال از ذهنت بیرون کن فقط به جنبه مثبت همه چیز فکرکن و اینقدر ظرفییت ببر بالا که وقتی چیزی که باب میلت هست انجام نمیشه زیاد براش ناراحتی نکنی.ما کفشای اهنی و اراده فولادی داریم ودلمون مثل دریا بزرگ.نباید چیزی بمونه داخلش .تروخدا نا امیددنباشید وبه نشدن ها فکرکنید.از داشته هامون که خانواده وهمسرمون هستن لذت ببریم.  من همیشه موقع نماز واسه همه بچه ها دعامیکنم که زودحاجت روا بشن  فقط نگران ونا امید نباشید من بعد از۱۰سال متوجه شدم استرس وناامیدی ونگرانی دشمن همه تلاش های ماست  ما میتونیم مامان بشیم  ما خیلی زود مامان میشیم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بله حق با شماست واقعا از دست ما کاری برنمیاد باید به خدا بسپاریم الهی خدا جواب دل درد کشیده ماهارو خ ...

عزیزم...

امیدوارم به زودی زود مامان بشی سمرجان🧡💛💚

بچهها من 34 سالمه شوهرم ۴۴ یبار پنج سال پیش میکرو کردم ۳ تا جنین شد هفته های اول سقط .الان نمیدونم چ ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ راستش با دیدن اسم اوریکولوتراپی که برام جدید بود سرچ کردم و دیدم گویا خبرایی هست ولی هیچ اطلاعاتی ندارم در موردش و اینکه حتما با متخصص ایمونولوژی که شماره نظام پزشکی داره در این مورد صحبت کن