2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043855 بازدید | 684348 پست
پیش میاد گاهی شاید گرمت بوده، شاید قبل از گرفتن فشار فعالیت داشتی و یک ربع ساکن نبودی شاید خطای دست ...

ممنونم قربونت برم اره ماشينمون مشكل پيدا كرد خيلي بابتش حرص خوردم گرماهم افتضاح بود. اره بازم بايد بيشتر حواسم باشه مرسي مهربونم😘😘❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم خوبین؟  ببخشیدنبودم چندروزی میگم ببخشیدکسی از سی دی مارکر ها سردرمیاره؟ امروز ...

سلام عزیزم. خوبی؟ بذار اینجا زینب جون بلدن. برا منم ایشون گفتن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداددخترتو برات نگه داره الهی که به زودی پسر کوچولوتم به جمع خونواده تون اضافه میشه

مرسی مهربونم ان شاءالله که نی نی های شما هم همگی سالم و سلامت باشن هر چه زودتر بیارنشون خونه ❤😘🤗

نه عزيزم نگران چي ني ني جاش محكمه😍

مرسي عزيز دلم😍 انرژي مثبت🌷♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها از نيلدا جون خبر نداريد؟ امروز قرار بود بره قلب جوجشو ببينه

سلام چیکا جان یادمه شما هم پردنیزولون داشتی هنوز هم می خوری تا کی باید ادامه بدی دوزش چند بود به شما دکتر چه جوری گفت استفاده کنی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام چیکا جان یادمه شما هم پردنیزولون داشتی هنوز هم می خوری تا کی باید ادامه بدی دوزش چند بود به شما ...

سلام عزيزدلم اره هنوزم ميخورم نميدونم والله دكتر گفت فعلا بايد بخوري دوزش ٥ هستش من خيلي مدته ميخورم. چند روز قبل از انتقال قطع كرد دوباره روز انتقال شروع كرد برام.

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزيزدلم اره هنوزم ميخورم نميدونم والله دكتر گفت فعلا بايد بخوري دوزش ٥ هستش من خيلي مدته ميخورم ...

مشکل تون چی بود که این قرص رو داد دکتر من نداده می خوام خودم بخورم هر ۱۲ ساعت یه دونه می خوری 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مشکل تون چی بود که این قرص رو داد دکتر من نداده می خوام خودم بخورم هر ۱۲ ساعت یه دونه می خوری 

عزيزم اين قرص كورتوني هستش و پر از عوارض بدون مشورت پزشك مصرف نكن فداتشم. من انتي تي پي اوم بالا هستش. من روزي يدونه ميخورم گلم

خداياشكرت....❤️ 
2810