2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684353 پست
عزیزمی جانم خیلی گلی. الان خدا رو شکر خیلی آرومم خیلی سپردم به خدا. حتما عزیزم پیاده روی رو چند روز ...

ایشالا. امید به خدا. به امید روزی که هممون بیایم اینجا و به دیگران دلگرمی بدیم و از راهی که رفتیم بگیم. من میخوام یک گیج اینستاگرام بزنم و هر تجربه ای که کسب کردم بذارم توش. هرکسی دوست داشت اونم تجربش رو بگه یا چیزهای خوبی که از همدیگه یا گرفتیم رو بگه تا بذارم توی اون پیج شاید به درد دیگران هم یک روزی بخوره. اینجا ما کلی چیزهای مهم بهم تاحالا یاد دادیم اما چون تعداد پست ها زیاده نمیشه همش رو خوند ولی اطلاعت مفید رو بهم همفکری بدید تا هر کدوم رو یک پست خوب کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بسلامتی چند هفته ای ؟ یه دونه س یا دوقلو بارداری ؟

سلامت باشي🌷 هنوز سونو نرفتم هفته ٦ هستم گويا. ١٥ خرداد ميرم سونو انشاالله

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام جونم مرسی عزیزم که گفتی حتما اگه خونه بودم نگاه میکنم. فدات 

عزيز دلمييييي😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
5تا شدن خداروشکر ولی تعیین جنسیت کردم یه دونه پسر شد خدا کنه پشیمون نشم از کرده خودم 😔 میخواستن همی ...

به سلامتی انشالله بهترین نتیجرو میگیری و خوشحالمون میکنی خوب دختراتم فریز میکردی دیگه 

الكارنتين هم براي تقويت اسپرم عاليه هم براي قبل انتقال و دو هفته بعد انتقال پذيرش رحم را ز ...

پس خوبه خودم برم بخرم و بخورم. آخه من قرار بود اول تیر دوباره پانکچر بشم اما به خاطر درمان همسرم افتاد شهریور. منم گفتم از این تیرماه هم استفاده کنم و فرصت رو از دست ندم و یدونه جنین دیگه دارم اون رو انتقال بدم. با اینکه میدونم احتمال مثبت شدنم با این جنین یک هزارمه چون با dfi 34تشکیل شده بیچاره. بعدم اینبار تصمیم دارم بعد انتقال استراحت نکنم و برم سر کار. آخه فروردین که استعلاجی گرفتم و نرفتم همه تو شرکت حساس شدن و اینبار استراحت کنم تابلو میشم😢😢😢😢😢خداییش یک درد و دوتا درد ندارم. محل کارم باید بیست و دوسه تا پله برم بالا. اصلا ذهنم هنگه چکار دارم میکنم. چکار باید بکنم😢😢😢فعلا فقط تقویتی احتمالا نجاتم بده😔😔

منم یه دختر دارم خدارو شکر . دومی رو میخوام‌تعیین جنسیت کنم . اماشرایط همسرم تو آزمایش خوب نبود  ...

عزیزم من بارداری اولمم بعد دو سال دوندگی طبیعی باردار شدم میدونستم مشکل داره ولی برای دومی که اقدام کردم دیدم چاره ای نیست باید ای وی اف بشه چون همسرمم وضعیتش بدتر شده بود همسرمم خواست که حالا که قراره ای وی اف کنیم پس تعیین جنسیتم بکنیم پانکچر اولم کلا خورد تو ذوقم اول گفتن 8تا تخمک  بعد سه روز که زنگ زدم گفتن یه جنین فقط که تازه تخمکامم سه تاشون خوب بودن چون مکمل و تقویتی چیزی نخورده بودم بیخیال یه دونه شدم و اومدم ابن سینا اصلا فکر نمیکردم این سری جنینام 5تا باشه با خودم گفتم خیلی بشه سه تا دونه اس  بعد دیگه وقتی فهمیدیم 5تاس همسرم قسم و آیه که بزار تعیین جنسیت کنیم و ما هم کردیم  

حالا دیگه نمی دونم چی میخواد بشه توکل بخدا 

ان شاءالله شما هم نگاه کن چند تا جنین داری اگه زیاد بود تعیین جنسیت کن 

من که به یه دونه امید ندارم 

ولی از طرفی توکلمم بخداست که اگه بخواد کار نشد نداره

5تا شدن خداروشکر ولی تعیین جنسیت کردم یه دونه پسر شد خدا کنه پشیمون نشم از کرده خودم 😔 میخواستن همی ...

به سلامتی عزیزم

بچه داری؟جنینای دخترم فریز کردی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
والا ب عقل ناقصم نرسید اصلا  اونجام چیزی ازم نپرسیدن

دور از جون عزیزم به ما که حتی امضام کردن نمیخوایم ولی من اهداشون کردم این بارم اهدا میکنم به نیت اینکه ما دل بعضی هارو شاادکنیم خدام یه نگاه بندازه به دله ما 

به سلامتی عزیزم بچه داری؟جنینای دخترم فریز کردی

اره عزیزم یه دختر دارم 

والا اصلا نمی دونستم اینکارم میشه کرد حالا همین یه دونه امو انتقال میدم دور از جون نشد یه جنین پی جی دی نشده  تو گاندی دارم میرم اونو انتقال میدم 

اره عزیزم یه دختر دارم  والا اصلا نمی دونستم اینکارم میشه کرد حالا همین یه دونه امو انتقال مید ...

خداددخترتو برات نگه داره الهی که به زودی پسر کوچولوتم به جمع خونواده تون اضافه میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810