2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044367 بازدید | 684382 پست
حتما حتما اگه قابل باشم بخدا سمر انقدر دلم برات روشنه  مطمئنم که همین زودیا باردار میشی عزیزم

وای الهی قوربون دلت بشم مهربونه خوش قلب بخدا از صمیم قلب من شمارو درک میکنم و دعاگوتم نمیدونی با خبر بارداریت چقد ذوق میکنم الهی همین روزا شادم کنی😉😊

مرسی از دعات و حس خوبت 🥰 

واقعا به دعا محتاجم خیلی این روزا سردرگم  و سخت شده همه چی برام خدا الهی هممونو  کمک کنه و زخم های این چند سال انتظارمونو بزودی درمون کنه تا ماهم زندگی کردن یادمون بیاد 

الهی آمین💚

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی عزیزم توروخدا برام دعا کن انتخاب درستی کرده باشم عزیزم و اینبار دیگه جواب بگیرم بخدا هربار انتق ...

مرسی عزیز دلم 

درک میکنم انتقال منفی خیلی بده 14روز برای آدم به اندازه 14سال میگذره خیلی سخته خدا خودش به هممون کمک کنه زودتر این اشک هایی که به خاطر بچه میریزیم از ما بگیره بجاش لبخند روانه لب کنه جوانیمون برای بچه دار شدن و فکر و خیال داره تباه میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای الهی قوربون دلت بشم مهربونه خوش قلب بخدا از صمیم قلب من شمارو درک میکنم و دعاگوتم نمیدونی با خبر ...

الهی آمین الهی آمین عزیزم

جمله آخرت حرف دل هممونه😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیز دلم  درک میکنم انتقال منفی خیلی بده 14روز برای آدم به اندازه 14سال میگذره خیلی سخته ...

انشالله عزیزم انشالله به زودی هممون ازین کابوس انتظار خلاص بشیم

دیروز غروب اومدم نیم ساعت چرت بزنم خواب و بیدار بودم تمام بدنم درد میکرد نمیتونم توصیفش کنم ذهنم پر از سوالو پر از نرسیدن

هراسون بیدار شدم و نشستم تو تاریکی تا شوهرم بیاد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیز دلم  درک میکنم انتقال منفی خیلی بده 14روز برای آدم به اندازه 14سال میگذره خیلی سخته ...

واقعا همینطوره اتفاقا چند روز پیش داشتم با همسرم راجع به همین موضوع صحبت میکردم میگفتم هیچی از گل جوونیمون  نفهمیدیم بسکه در انتظار و غصه به سر بردیم خدا واقعا تمام جوونهای مثل مارو نجات بده این غم و کمبود واقعا سنگینه بعضی موقع ها به خدا میگم خدایا این حجم از غصه که تو سینم هست واقعا برام غیر قابل تحمل شده خودت نجاتم بده دلم میخواد نفس بکشم شاد باشم ولی واقعا ته دلم هیچوقت خوشحال نبوده همش این خلا رو تو تمام زوایای زندگیم حس میکنم.

توکل به ذات پاک خدا الهی همین روزا هممون از این انتظار لعنتی رها بشیم و با بغل کردن جگرگوشه هامون به آرامش برسیم🥰💚

در اندک من تویی فراوان یارب..
انشاالله میشه عزیزجان...چشم حتما ممنونم❤

برو به سلامت مامان مهربون انشالله بعد کلی سختی که کشیدی با بغل کردن گل پسرت همه چیز فراموشت بشه. برای منم خیلی دعا کن‌ منم به زودی مامان بشم 😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله عزیزم انشالله به زودی هممون ازین کابوس انتظار خلاص بشیم دیروز غروب اومدم نیم ساعت چرت بز ...

وای منم بعضی اوقات دقیقا همینجوری میشم بلند میشم میشینم و به یه گوشه زل میزنم خیلی حال بدی انشاءالله هیچکس به این حال ما دچار نشه 

واقعا همینطوره اتفاقا چند روز پیش داشتم با همسرم راجع به همین موضوع صحبت میکردم میگفتم هیچی از گل جو ...

آره عزیزم هیچ راهی جز توکل به خودش نداریم تا خود خدا نخواد نمیشه حالا ما هر چقدرم دست و پا بزنیم 

وای منم بعضی اوقات دقیقا همینجوری میشم بلند میشم میشینم و به یه گوشه زل میزنم خیلی حال بدی انشاءالله ...

الهی آمین

متفورمین به همه میده یا آزمایش یا سابقه دیابت  داشتی؟

نه اول قند خون می گیره ازت

اگه رنجش مناسب باشه میده

به من فکر کنم سه تا داده بود قبل پانکچر من اما معدم به هم ربخت یدونه خوردم کلا

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
منم ۵ ماهه ویتامین e  اسید فولیک  کلسیم  ویتامین دی پرگناکر میخورم سه قوطی ۹۰ ت ...

خوبه 👌

ویتامین ای به من تا حالا  ندادن هیچ کدوم از دکترها

شاید برم بخرم دم انتقال بخورم منم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
واي عزيزم متاسفم ، بند ناف چي شده بود؟

متشكرم. دور گردنش بدناف گير كرده بود تا رسيدم بيمارستان ديگه...😔😔😔

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦