2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044355 بازدید | 684381 پست
خوبه 👌 ویتامین ای به من تا حالا  ندادن هیچ کدوم از دکترها شاید برم بخرم دم انتقال بخورم منم

اینارو همه رو خودم سرخود میخورم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون عزیزم الهی بگردم😔میدونم از دست دادن بچه چقدر سخت و درناکه خودم حسش کردم...انشالله خدا عوض یه ...

ممنونم از دعاي قشنگت و ممنون از اينكه دعام ميكني. 

اميدوارم لذتشو ببري و نامدار بشه واست و ديگه روزتي سختيت رو فراموش كني چون فردا يه فرشته تو آغوشت شير ميخوره💖💖💖💖

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا اصلا الان دور از جون خارج رحمی هم باشه معلوم نیست اصلا نترس

قربووونت برم خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده عزیزم. کاش میفهمیدم از چیه این درده. ادم بدونه طبیعیه راحتتر تحمل می کنه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام خانوما خوبین خواهش میکنم کمکم کنید من میخوام برا تعیین جنسیت برم آی وی اف ولی خیلی دو دلم از عوارض دارو هاش به شدت میترسم شرایط اینم ندارم که بزارم خود به خودی بدنیا بیاد بچه گیج شدم منگ شدم بقران موندم چیکار کنم هم هزینش زیاده هم دارو هاش میگن عوارض داره کسی میدونه چجوریاس خواهش میکنم بخاطر خدا جوابمو بدین 😔😔

نه. دوباره میخوام پانکچر کنم. همسرم تحت درمان. 70 روز دیگه ایشالا وضعیتش بهتر شده باشه پانکچر می کنم ...

انشاءالله که خیره عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منفی شدم ان شالله بزودی خدا بهمون نظر کنه

الهی بگردم خیلی خیلی ناراحتت شدم عزیزم انشاءالله زودی زودی خدا با معجزه اش سورپرایزت کنه ودلت شاد شه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍