2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
گلم گفتن باید برم مطب سیکلو برام تنظیم کنن با توجه به پروندم.  گفتن باید زودتر نوبت بگیرم برم

برو انشالله خیره

اصلا خجالت نکشیا

سمرجووون دیگه کار ما از تارف و اینجور چیزا گذشته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکتون باشه عزیزم😍😍 ببخشید عزیزم تغذیه قبل و بعد از انتقالتون چیا بود؟

قبل انتقال گرمي ، مكمل ال ارژنين و فرتيل cm و كيوتن و ويتامين E

بعد انتقال تغذيه خاصي نداشتم فقط چند روز اول استراحت كردم

مرسی از دعات عزیزم ولی من پسر ندارم یعنی کلا بچه ندارم  امروز روز جهانی برادره ،حرفت رو به فال ...

عزییییزم پس انشاالله خدا بهت یه دوقلو دختر و پسر بده جفتت جورشه از هر چی دوا و دکتره راحتشی عزیزم😍🙏🙏

قبل انتقال گرمي ، مكمل ال ارژنين و فرتيل cm و كيوتن و ويتامين E بعد انتقال تغذيه خاصي نداشتم فقط چن ...

مرسی عزیزم 😘😘 یعنی بعد از انتقال دیگه مکمل و ویتامین نخوردین؟

گرمیجات یعنی مثلا چیا خوردین؟

ان شالله به سلامتي زايمان كني 🤲🏻🤲🏻ميشه فردا هم واسه من دعا كنيد لطفا🙏🌺من پسرمو به خاطره بندناف ...

ممنون عزیزم الهی بگردم😔میدونم از دست دادن بچه چقدر سخت و درناکه خودم حسش کردم...انشالله خدا عوض یه دونه نی نی ای که از دست دادی دوتا کوچولو بذاره تو دامنت دلت کمی اروم بگیره

چشم حتما بیادت هستم...