2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
منم هم بار اول سه تا تخمک داشتم، بار دوم با افزایش دوز ۷تا. ولی تعداد جنین هام فرق چندانی نکرد.

برای منم به شما نگفتن علت چیه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خوب دکترها هم برای حساب و کتابهای خودشون به این اعداد و ارقام نیاز دارن دیگه. وگرنه که ماهی یه تخمک ...

راستی عزیزم ال کارنتین الان زدم گوگل چند نوع داره شما چه نوعش رو همسرت میخورد. مال همسر من ویال ال کارنتین مایع یگ گرمی جاشم زرده جلوشم نوشته لووکارنیت. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من سری اول پانکچر با داروهای خارجی ۵ تا تخمک داشتم ولی پیش دکتر انصاری با داروهای ایرانی ده تا ...

آره همه مدارکم رو میبرم انشالله مال منم این سریع از داروها خوب جواب بگیرم حالا یه ویزیت پیش دکتر انصاری پور و دکتر اسرافیلی میرم ببینم با کدوم ادامه بدم توکل به خدا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه انتقال سری پیش رفتم بهم دوفاستون با یه امپول لوپرومر داد گفت پریود شدی بیا  

از دوم  پريود بايد استراديول ٢ ميلي گرم را شروع كنيد روزي ٤ تا و امپول انوكسا 

شما خودت اينا را شروع كن و يكشنبه صبح برو پيش دكتر 

برای منم به شما نگفتن علت چیه 

نه هنوز، بعد پانکچر دکترمو ندیدم. ولی خودش هم قبل پانکچر بهم گفت چهار تا تخمک بالغ ازت می گیریم. فکر کنم اون سه تا نابالغ بودن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آره همه مدارکم رو میبرم انشالله مال منم این سریع از داروها خوب جواب بگیرم حالا یه ویزیت پیش دکتر انص ...

عزیزم انشالله که این سری کلی جنین برات تشکیل بشه ومامان دو قلو ها بشی ♥️

نه هنوز، بعد پانکچر دکترمو ندیدم. ولی خودش هم قبل پانکچر بهم گفت چهار تا تخمک بالغ ازت می گیریم. فکر ...

نه برای من ده تا بالغ بودن ولی فک کنم چون مورفولوژی همسرم پایینه به خاطر اون باشه 

از دوم  پريود بايد استراديول ٢ ميلي گرم را شروع كنيد روزي ٤ تا و امپول انوكسا  شما خودت ا ...

امپول انوکسا چه جوریه به نظرتون مثلا اگه پریود شدم میشه با یه دکتر ویزیت بشم اون دارو رو شروع کنه بعد یکشنبه دوباره برم پیش انصاری پور نظر ایشون رو هم بپرسم 

راستی عزیزم ال کارنتین الان زدم گوگل چند نوع داره شما چه نوعش رو همسرت میخورد. مال همسر من ویال ال ک ...

این بود عزیزم 

https://www.darukade.com/products/supplement-l-carnitine-869/sachet-l-carnitine-14-stick-pack-6206

ولی بعد از مدتی ناموجود شد. دکتر تاکید کرده بود این مارکو بخوره روزی دوتا

نه برای من ده تا بالغ بودن ولی فک کنم چون مورفولوژی همسرم پایینه به خاطر اون باشه 

ممکنه. باید زنگ بزنی از جنین شناسی بپرسی. اونا بهتر از دکترت می دونن. 

2810