2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044416 بازدید | 684387 پست
عزیزم میتونم بپرسن علائمت  تو این ۱۴ روز چی بود و اینکه استراحت مطلق بودی یا نه من روز چهارم ان ...

عزيزم علائمي نداشتم بجز درد كمر و ضعف پا از روز دوازده به بعد. 

استراحت مطلق نبودم. از روز دوم شروع كردم به راه رفتن. ولي كار نميكردم. هفته دوم تقريبا چندتا تكه ظرف شستم.، كلا بدنمو گرم نگه ميداشتم، مخصوصا پا و شكمم. دركل خيلي ريلكس بودمو بيخيااااال.  سپرده بودم به خدا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما میشه یه راهنمایی کنید  مدتیه خیلی درگیر مشکلاتم فک کنم افسردگی گرفتم بدتر از اون پرخوری ...

عزیز دلم خودتو مشغول کن فیلم دانلود کن توی گوشی بازی بریز بازی کن تا سرگرم باشی برای آرامشت صلوات میفرستم خواهری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیز دلم خودتو مشغول کن فیلم دانلود کن توی گوشی بازی بریز بازی کن تا سرگرم باشی برای آرامشت صلوات می ...

فدای دلت ...مرسی عزیزم .سعی میکنم زودی خودمو جمع وجور کنم واقعا این وضعیتم غیرقابل تحمله .این پرخوری عصبی دیگه ازکجا پیدا شد  

نه گلم تهرانم ای کاش رشت بودم اونجا خیلی بهتر پیدا میکردم😔

اره اینجا خداروشکر بود مخصوصا داروخونه مرکز مهر راحت میده 

باز رشت اومدی بهم پیام بده من برات میفرستم من 5 ورق دارم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فدای دلت ...مرسی عزیزم .سعی میکنم زودی خودمو جمع وجور کنم واقعا این وضعیتم غیرقابل تحمله .این پرخوری ...

منم یه مدت افسرده شده بودم خیلی دوستام کمکم کردن تا دوباره به زندگی عادیم برگردم منم توی شهر غریبم از خانوادم دورم بعد فوت داداشم اینجوری شدم بعدم که بچه دار نمیشدم خیلی فشار روم بود ولی خدا خیر بده خانواده شوهرم و دوستام خیلی بهم کمک کردن وگرنه شاید دیونه میشدم. باید خودت بخوای وگرنه نمیتونی سعی کن با انگیزه بری جلو من حتی دلم نمیخواست برم بیرون ولی به اصرار دوستام مجبورم میکردن برم پیششون اصلا به خودم نمیرسیدم دوستام به زور آرایشم میکردن همش پیشم بودن عزیزم خیلی برات از خدا آرامش میخوام خیلی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤