2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044416 بازدید | 684387 پست
انشاالله که هر چی خیره برات پیش میاد عزیزم 

مرسی

همچنین برای خودت❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام به روی ماه تک تکتون..... 

بعضا میام اما حتی روم نمیشه پیغام بذارم..... 

چون دوست دارم بیشتر کنارتون باشم اما نمیتونم..... 

اما اینو بدونین به یادتون هستم..... 

چه دوستانیکه میشناسم چه اونایی که نمیشناسم..... 

برا تک تکتون بهترین بهترین و از خدا میخوام..... 

قبل از همه اینام سلامت روح و روان تک‌تک دوستای گلم از خدا میخوام..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب  ب نظرت اون تخمکای ریزو نگرفتن  ازت ؟  اخه منم فولیکولام بین 13تا 18بودن  شن ...

والا نمیدونم، خودمم تعجب کردم انتظار داشتم بیشتر بگیرن ولی اینکه چرا نشده را نمیدونم، اصلا نگران نباش حتی اگر یه دونه باشه اما با کیفیت بهتر از اینه که چندین تا باشه و خدای نکرده نگیره و باعث اعصاب خوردی بشه 

بچه هاااا کمممک من استرادیولم دو روز دیگه تموم میشه همه جا گشتم پیدا نمیکنم استرادیول والرات ۲ میل ا ...

رشتی ندا جون؟ 

من دارم عزیزم چجوری برات بفرستم؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
منم خیلی بد یبوست می گیرم چیکاجان. تو انتقال اولم هر روز صبح ناشتا یک لیوان پر آب  گرم می خوردم ...

به خاطر به هم ریختن هرمونا هم هست متاسفانه. یه قرصی هم بود رولاکس اونم خوب بود منتها تو بارداری نمی دونم مضر باشه یا نه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام بچه ها میشه دعا کنین یکم حالم خوب نیس. نمیدونم کرونا گرفتم یا سرماخوردگی عادیه. تموم جونم درد م ...

دهان شویه  یا آب نمک هر دو ساعت قل قل کن استراحت کن قرص سرما رو هم بخور ان شالله چیزی نیست

خدایا شکرت

من امروز رفتم دوباره یه دکتر دیگه چون اگه یادتون باشه گفتم دکتر قبلیم گفت شوهرت بره زن دیگه بگیره و ازین حرفا.این دکترم که امروز رفتم خیلی تعریفشو شنیدم عکس رنگیمو دید گفت اصلا لوله هات بسته نیس واسه چی فرستادنت آی وی اف.گفت شوهرت یکم ضعیفه در صورتیکه اون دکتر عوضی قبلی گفت شوهرت سالمه سالمه.اینجا جهش همسرم ۱۳ بود گفت باید بالای ۲۵ باشه.به نظرتون طبیعی جواب میده با این جهش؟بقیه موردا خوب بود

بچه هاااا کمممک من استرادیولم دو روز دیگه تموم میشه همه جا گشتم پیدا نمیکنم استرادیول والرات ۲ میل ا ...

دو تا از خانم های اینجا داشتن یکی بهار بود یکی یادم نیست الان 🤔🤔

خدایا شکرت
بچه ها نتونستم ريپلاي كنم، انگار براي من مشكل داره😩 از همتون ممنونم، فقط تونستم لايك كنم، الهي كه ه ...

عزیزم میتونم بپرسن علائمت  تو این ۱۴ روز چی بود و اینکه استراحت مطلق بودی یا نه من روز چهارم انتقالم