2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ک جواب دادی یعنی ترشح تهوع هیچی ؟

فقط ترشح داشتم ولی نه خیلی زیاد، روز 8 یه درد پریودی بهم گرف و ول شد، روز 11هم همینطور، تا دیروز که دوباره کمردرد داشتم، ولی علائمم مثلا برای دو یا سه روز کاااامل از بین می ف، بخصوص صبح تا بعد از ظهر که واقعا هیچ علامتی نداشتم، یه بار هم از بس استرسم بالا رفته بود خوب گریه کردم که اون بار هم زیر دلم خیلی درد گرف و گفتم دیگه تموم شد اگه چیزی هم بود نابود شد😄

فدایت مامان خوش قلب.‌..امروز روز خوبیه ان شاء الله با بتای توپولی سورپرایزمون کنی .والهی دست راستت س ...

وای اشک تو چشام جمع شد آرزو چقد خوبی تو قربونت برم فدای قلب مهربونت انشالله به زودی زود خودت مامان بشی منم برات ذوق کنم خیلی ماهی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دقیقا .بی بی چک این دخترم ببینم بخدا دیگه نمیمیرم    

آرزو انشالله که ۱۲۰ ساله بشی قربونت برم ببخشید که به همتون استرس دادم این مدت شماها خیلی مامانای مهربونی میشید خدا رو شکر میکنم اومدم اینجا تا دوستایی مثل شما داشته باشم ❤❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آرزو انشالله که ۱۲۰ ساله بشی قربونت برم ببخشید که به همتون استرس دادم این مدت شماها خیلی مامانای مهر ...

فدای دل مهربونت ...کی گفته استرس دادی ؟ بخدا من ندیده عاشق همتونم از خوشحالیتون خوشحال میشم طوری‌که درد خودم یادم میره وقتی یکی منفی میشه انگار دنیا سرم خراب میشه ...

فقط ترشح داشتم ولی نه خیلی زیاد، روز 8 یه درد پریودی بهم گرف و ول شد، روز 11هم همینطور، تا دیروز که ...

مثبت شدی باید شیرینی بدی امروز بهمون بهت که دسترسی نداریم ولی باید جواب سوال مون روبدی

وای اشک تو چشام جمع شد آرزو چقد خوبی تو قربونت برم فدای قلب مهربونت انشالله به زودی زود خودت مامان ب ...

اون اشکتو نگه دار برا روز یکشنبه که قراره ازخوشحالی ندونی گریه کنی بخندی ...فدات بشم شرمنده نکن منو خوبی از خودته مامانی...بابت دعای قشنگت ممنونم