2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان فردا پانکچر دارم، امروز تغذیه ام چه جوری باشه؟ بعد پانکچر چی؟

به سلامتی. برای پانکچر مهم نیست عزیزم چی بخوری از ۱۲ شب به بعد چیزی نخور حتی آب. همین فقط اگه هایپر شدی دوغ و سفیده تخم مرغ بخور

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام به همگی  من روز پنجم انتقالم هست این بار از بعد از انتقال مدام احساس کوفتگی دارم شوهرم می ...

عزیزم انشاالله که مثبت میشی 

ولی مگه بهت نگفتن دوش 5 دقیقه ای؟

آب گرم خوب نیست کمر رو شُل میکنه 

زیاد حموم نرو فعلا.

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشاالله که مثبت میشی  ولی مگه بهت نگفتن دوش 5 دقیقه ای؟ آب گرم خوب نیست کمر رو شُل میک ...

تا امروز نرفتم اما از بدن درد کلافه شده بودم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم شاید یه ربع شد 

جالبه حالت عادی با اب سرد دوش میگیرم اما الان دلم اب گرم میخواد

چقدر روزا دیر میگذره

تا امروز نرفتم اما از بدن درد کلافه شده بودم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم شاید یه ربع شد  جالبه ...

منم اینجوری ام احساس میکنم روزا دیر میگذره امروز روز 7انتقالم.منم پادرد دارم و کوفتگی از قسمت پا

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
نه مامان خانوم منم هنوز ندیدم روز ۱۰ هستم امروز. توکل به خدا یکشنبه باید آز بدم. مرسی که به فکرمی با ...

ایشالا ک مثبتی...من روز ۱۲تست زدم نشون داد حالا عجله نکن سروقتش برو ازمایش گلم..خدا دلتو بحق حضرت فاطمه شاد کنه🙏🏻

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

بچها گوشی توی بارداری کلا منظورم اینترنت هست برای جنین ضرر داره؟؟ کسی تجربه ای داره؟؟ازماما پرسیدم گفت فقط وای فای نزدیکت نباشه ...ضرری نداره

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
ایشالا ک مثبتی...من روز ۱۲تست زدم نشون داد حالا عجله نکن سروقتش برو ازمایش گلم..خدا دلتو بحق حضرت فا ...

الهی آمین انشالله عزیزم. میترسم بی بی چک بزنم. انشالله که نی نی رو صحیح و سلامت بغل کنی. من از دکترم پرسیدم واسه اینترنت گفت یکم رعایت کنی بهتره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اخه از لكه بيني بيشتره خيلي معذرت ميخوام پدم كثيف ميشه و لخته هاي ريز هم ميبينم ميترسم😔😔دكترم براي ...

الان بهتر نشدی منم اولین روز بیشتر بود خونه تازه بود کلا دستشویی رفتم زیاد ازم میومد ولی از فرداش کم شد. 

سلام عزیزم  ایرانی میخوای؟ من دارم برات پست میکنم دو روزه میرسه برا تهرانیا فرستادم یه روزه ر ...

سلام گلم اره ایرانی می خورم، ممنونم مهربون، درخواست دوستیتو قبول کردم، دو بسته گیر آوردم اگه بیشتر خواستم بهت میگم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست