2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره عزیزم منم فک میکنم ربطی ب فرش و فریز نداره  وای عزیزم ان شاءالله که حامله باشی  دوستم ...

فدات شم عزیزم که اینقد دلسوزی انشالله واقعا سخته خدا به هممون صبر بده و کمکمون کنه الهی آمین. انشالله خودتم آخرین بارته و راحت میشی دیگه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم لطف کردی نمیدونم‌شاید امپولای امریکایی هم فرق میکنه اگه بهتره که حتما میزنم دفعه قبلی ۱۲ انت ...

منم شنیدم آمپول بهتره روز انتقال خانوما میگفتن. بعدم به دکترم گفتم خیلی درد میگیره باید چیکار کنم گفت میخوای شیاف بیشتر بدم گفتم آخه شنیدم آمپول بهتره گفت بهتره آمپولو بزنی دیگه هیچی نگفت منم گفتم پس آمپول بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها تورو خدا جوابمو بدین از استرس دارم میمیرم رفتم تو پارک قدم بزنم یه بیشعوری سگش وحشی بود زنجیر ...

یا خدا دختر آخه چرا رفتی از خونه بیرون. من که اگه حامله بشم از خونه اصلا بیرون نمیرم چون فوبیا گربه دارم

عزیزم پس بهتره این کارو انجام بدی،همه چی بسته به لطف خداست ما هیچ وقت نا امید نمیشیم،درست دیر میده و ...

دکترم گفته من انجام نمیدم اگه میخوای برو اصفهان اصفهان هم دکتری که لنفوسیت کن نمیشناسم ایا کسی اطلاعی داره

@نفس1372   سلام عزیزم میگم شما اسم داروخانه ای که استرادیول گرفتی رو نمی دونی؟ من بوشهرم میخا ...

عزیزم بروچهار راه ولی عصر ب سمت مصدق خیلی نرو جلو ی داروخونه هست تو ی کوچه س...اون زمان ک من رفتم داشت الان نمیدونم 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
چه بد یدونه خوردم‌میشه باقیشو نخوردم به دکترمم بگم‌میخنده بهم میگه اول تو بچه دار شو بعد فکر بند ناف ...

ذخيره ي بند ناف يه دروغ مثل ذخيره ي تخمك هستش فقط براي گرفتن پول ، اولا  بهترين زمان استفاده اش ٥ سال اول ذخيره سازي هست ثانيا استفاده ازش هنوز در مرحله ي مطالعه اس ، يكي از دوستان ما بچه ي ٢ ساله اش سرطان خون گرفت و با اينكه ذخيره ي بند ناف داشت هيچ استفاده اي ازش نشد  و خدا روشكر بچه طي چتد سال در محك درمان شد

عزیزم نوشته تون رو دیدم دلم نیومد جواب ندم ببین کسی که به آمپول حساسیت شدید داره و کهیر میزنه با بر ...

اتفاقا من نتيجه ي تحقيقاتي را خوندم كه  شياف نتيجه ي بهتري از امپول داده بود براي لانه گزيني