2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست

سلام دوستان عید همگی مبااااااااااااااااااارک. نماز روزه هاتون قبول

ان شاالله به برکت ماه مبارک همه مون حاجت روا و مامان بشیم تا ماه مبارک بعدی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بی بی چک زدم شد مثل روز اول یه هاله خیلی کمرنگ فکر کنم از بین رفت😞😞😞😞😞😞

ببین وقتی هاله میندازه بتا بالای 20 

تو آزمایشت 27 بود چجوری از بین رفته باز بیبی چک هاله میندازه؟ نتم ضعیفه وگرنه عکس بیبی چک بتای 900 و 400 رو برات میفرستادم ببینی که بازم هالس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره راست میگی ها درسته, ای جانم عالییع اصلا عالی فدای نی نی نازت.  اخه میدونی همسرم چون غرمیزن ...

مردی هست تو این راه غر نزنه؟ بابا من با چشم دیدم مرده ایراد از خودشه باز غر میزنه قربونت برم 

مردا لوسن دیگه تو این زمینه ببین لم شوهرت چیه از اون در وارد شو بگو من میدونم سلامتیه من برات مهمه اینارو میگی اما من میخوام ثمره عشقمونو هرجور شده به دست بیارم که بعدا یه عمر حسرت نخورم که میتونستمو نکردم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
این بتا 400

اینو از آزمایشگاه اومدم زدم چون گفت جواب غروب من گفتم طاقت نمیارم گذاشتم ببینم پررنگ میشه یا نه

@nedajooon12345    

ببین وقتی هاله میندازه بتا بالای 20   تو آزمایشت 27 بود چجوری از بین رفته باز بیبی چک هال ...

واقعاااا؟؟؟؟؟به امید خدا که همینطوره دیگه تا شنبه اصلا بهش فکر نمیکنم.مرسی عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها امروز بایه مارک دیگه دوباره بی بی چک گذاشتم و همون نتیجه😍 شنبه باید ازمایش بدم ، یه سوال اگه ...

شما فکر کنم اگه خدا بخواد دوقلو داری 

ایشالله به سلامتی بغلشون کنی عزیزم

خیلی خوشرنگه لذت بردیم 

این بتا 400

عههه خب خداروشکر خیلی خیالم راحت شد فکر میکردم بی بی چک و بالا بودن بتا خیلی بهم مربوط میشن💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوستان عید همگی مبااااااااااااااااااارک. نماز روزه هاتون قبول ان شاالله به برکت ماه مبارک همه ...

سلام عزيزم عيد شما هم مبارك، انشاالله هممگي عيدي ميگيريم و دست پر ميايم تاپيك به اميد خدا😍🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
واقعاااا؟؟؟؟؟به امید خدا که همینطوره دیگه تا شنبه اصلا بهش فکر نمیکنم.مرسی عزیزم

یادمه آنا جون میگفت بتاش سر پسرش فکر کنم 6000 بود باز کامل یکرنگ نشده بود

توروخدا به چیزای منفی فکر نکن مواظب کوچولوت باش لطفا

دیگه من بیبی چکامو برات فرستادم دیگه هنوزم به پررنگی خط اول نشده با این عدد بتا

تو اصلا دیگه هیچ کاری نکن تا شنبه😂😂