2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044816 بازدید | 684412 پست
سلام بچه ها، امروز رفتم مرکز آزمایش انعقادی رو نشون دادم فقط دوتا از مارکرها و نوشته بود قبلا گفته ب ...

سلام عزيزم، هيچ چيزي صد در صد نيست. منم انتقال قبليم خراش داشتم ولي نتيجه نگرفتم. ولي چيكا جون خراش داشته و الانم خداروشكر دوقلو بارداره. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فکور 5 تا 5 تا ویزیت میکنه من واسه این اصلا دوسش ندارم نیلوفر جون ورگنه اخلاقش حرف نداره همش ناز آدم ...

نه اصلا مهم نیست

نمیخواد زنگ بزنی کنسل کنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جونم ناپرهیزی کردم رفتم آز دادم اما بتام۶۷ بود.برای رور۱۱ خیلی کمه نه؟

اي جاااانم مباركههههه😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها امروز بایه مارک دیگه دوباره بی بی چک گذاشتم و همون نتیجه😍 شنبه باید ازمایش بدم ، یه سوال اگه ...

مبارکه عزیییییزم نه شبانه روزیا همیشه هستن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم فکر کنم کیست های ساده رو میگن فیبروکیستیک درسته؟

یه دونه کیست بیشتر تو سینه ام نیست، قبلا که رفتم چکاپ گفتن فیبروکیستیکه، قبل از تخمک کشی از دکترم پرسیدم سینه ام فیبروکیستیکه مشکلی ایجاد نمیشه گفت نه، ولی جدیدا چکاپ نرفتم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من شیطانم دیگه وسوسه میکنم من مطمئنم کلی بتات بالا رفته

بی بی چک زدم شد مثل روز اول یه هاله خیلی کمرنگ فکر کنم از بین رفت😞😞😞😞😞😞

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بگردم.خیلی متاسفم.انشالله خدا یه نی نی صحیح سالم میزاره تو بغلت

قربونت برم 

ممنون بارانا جااان❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد