2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خیلی ناراحت شدم از منفی شدنت باور نمیکنی وقتی گفتی بیبی چکت مثبت شد چقد خوشحال شدم خیلی حرف نمیزنم ت ...

نیلدا چون کاملا هاله داشت 

بی بی چک به من میرسه کاذب میشه 😅

عزیزدلم ممنون ار همدردیت بی صبرانه منتظر جواب مثبت ازمایشتم 🤲🤲🤲🤲😘😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم ترس نداره خیلی راحته برو با خیال راحت انجام بده  تبریز انجام میدی ؟

واقعاترسناک نیست؟ پس چرا یک روز زودتربستری میکنند؟؟؟ 

نمیدونم ازطرفی میگم دکترحمدی خودش باشه بهتره ازطرفیم هزینه های رفت برگشت وتنهابودنم مانع میشه. موندم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو میخوای مادر بشی مهربونم، پس درد زمین خوردنای جگرگوشه ات چی؟ این دردا که در مقابلش هیچی نیست  ...

فدات بشم ممنون عزیزم خیلی لطف کردی باحرفهای ارامش بخشت, من که همسرم بیخیالی طی میکنه😂

خداانشالله حفظت کنه, انشالله خدابه هممون بچه های نازنازی بده. 

پس ایشالله منم برم هیسترو بکنم بیام. خداکنه مشکلی نباشه. 

واقعاترسناک نیست؟ پس چرا یک روز زودتربستری میکنند؟؟؟  نمیدونم ازطرفی میگم دکترحمدی خودش باشه ب ...

بنظرم همون مشهد انجام بده چون عمل پیچیده ای نیست 

یه دکتر زنان خوب میتونه انجام بده همونجا برات 

بستری اصلا نداره 

من صبح رفتم بیمارستان کارای پذیرش رو انجام دادم  دکتر ۲ اومد دیگه تا ۴ کارای ترخیص رو هم انجام داده بودیم  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نیلدا چون کاملا هاله داشت  بی بی چک به من میرسه کاذب میشه 😅 عزیزدلم ممنون ار همدردیت بی صبرا ...

آره منم واسه این میترسم بیبی چک اصلا بهش اعتباری نیست، همسرم اصلا باور نکرد گفت کاذبه اثر داروهاته الکی دلتو بهش خوش نکن تازه من ذوق میکردم میگفت انقدر ذوق نکن مال داروهاست 

ایشالله خیلی زود دلت غرق شادی بشه عزیزدلم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
برا من ک 0/1 بود دکتر گف دو روز بعد تکرار کن. خیییییلی عصبانی شده بودم که دو روز بعد مگه چقد جهش پید ...

نه عزیزم من اصلا قصد آز نداشتم گفته بودم بی بی بزارم ولی تا اسم بی بی اومد امروز پریود شدم. خوب شد نخریدم😂😂😂 کلا بی بی برای ما اومد نداره🥴

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
فدات بشم ممنون عزیزم خیلی لطف کردی باحرفهای ارامش بخشت, من که همسرم بیخیالی طی میکنه😂 خداانشالله ح ...

باور کن فقط همسر تو نیست من قرصارو به زور تو حلق شوهرم میکردم چون مردا یکم تو پذیرش مشکلات ضعیف ترن برعکس هیکل قویشون😂

اصلا نگران هیسترو نباش اول که بیهوشی نیم ساعته داره مثل پانکچر بعدشم همون ظهر مرخص میشی دردم نداری شک نکن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
باور کن فقط همسر تو نیست من قرصارو به زور تو حلق شوهرم میکردم چون مردا یکم تو پذیرش مشکلات ضعیف ترن ...

اره قبول دارم ما هممون تواینجا بایک بچه سرمیکنیم کلا. خخخ موندم یک بچه داریم دیگه بچه دوم برای چیمونه😁😁😁

خداانشالله خودش دلمون روشاد کنه وجواب صبوریمون بده. وای من ساعت2منتظرمااا حتماخبرم کنی, ایشالله که بابتای تپل میای. 

میگم پس اگر این همه راحت چرا منویک روزقبل گفتن پذیرش شم؟؟ یه چندروز بعدمیتونم کاراموبکنم یا... منعی نداره؟؟ 

اره قبول دارم ما هممون تواینجا بایک بچه سرمیکنیم کلا. خخخ موندم یک بچه داریم دیگه بچه دوم برای چیمون ...

چون یدونه بچه کمه 2تا باشن که باهم سرگرم شن و بزرگ شن 😂😂

اصلا هیچی نیست فقط یه دوربین میندازن داخل رحمتو میبینن گفتن یک روز قبل چون بیهوشی داره باید آزمایش بدی دکتر بیهوشی ببینتت اصلا نگران نباش دختر قوی و مهربون 

بچه ها شما هم استرادیول میخورین سرگیجه دارین؟

خیلی ترسناکه؟دوباره شروع شده نمیدونم چیکار کنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چون یدونه بچه کمه 2تا باشن که باهم سرگرم شن و بزرگ شن 😂😂 اصلا هیچی نیست فقط یه دوربین میندازن داخ ...

خخخ اره راست میگی میخوایم احساس تنهایی نکنن خوبه

وای باشه عزیزم مرسی خدا خیرت بده انشالله خیالم راحت شد تاحدود زیادی. وای نگوشرمندم نکن, مهربون نیستم😊😉