2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044853 بازدید | 684415 پست
سلامم عزیزم تبریک میگم صدای قلب نازشون روشنیدی, ایشالله120سال بتپن براتون😍😍😍😁😁😁 مگیما اندو خی ...

عزيزم هيسترو اصلا ترس نداره و درد هم نداره، يه لوله باريك خيلي باريك كه سرش دوربين هست رو داخل ميكنن و داخل رو بررسي ميكنن و شما هم خوابي😁 من كه هم هيسترو داشتم هم خراش اصلا درد نداشتم. فك كنم بعدش برات شياف بزارن.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتر شدی عزیزم ؟ ، من بالاخره اشکم ریخت دلم کمی سبک شد ، بهت زده بودم خدا نخواد برای کسی لحظه تلخیه& ...

اره خوبم شکر دنیا به آخر نرسیده دوباره شروع میکنیم دوستم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزيزم هيسترو اصلا ترس نداره و درد هم نداره، يه لوله باريك خيلي باريك كه سرش دوربين هست رو داخل ...

اهان ممنون عزیزدلم واقعا شما درد نداشتی? بعداینکه اومدی خونه. چون من قبلابعدعکس رنگی عفونت کردلوله هام مردم وزنده شدم. 

الانم ازدردهای بعدش میترشم یااینکه یه چیزی ببسن بخوان بردارن دردبکشم😒😒

😭😭😭😭 وای خیلی خوشحالم خیلی همشهری جان❤❤

قربونت برم نیلوفر خوش قلب 

امیدوارم خیلی زود توام از این انتظار راحت بشی 

رفتم صبح آزمایش دادم گفتن ساعت 2 اماده میشه هرچی باه راضیم به رضاش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
وااااااای خداااااا. ان شاالله که همین طور باشه عزیزم. فردا آز میدی؟ خدا کنه دلمون شاد بشه خیییییییلی ...

مرسی آلا جان، دعا کن برام محتاج دعاتونم رفتم آزمایش دادم منتظر جوابم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها امکان داره بعدا بالا بره عددش. من دو سال پیش داده بودم خوب بود ولی بعدا دیگه برام ننوشتن

فکر نمیکنم عددش تغییری کنه چون من شنیدم با قرصم فقط قابل کنترل عددش کم نمیشه اونقدرا

وای چقدر خوشحال شدم  مبارک باشه عزیزم

ممنونم عزیزم انشالله قسمت همه ازین معجزه ها

واییی عزیزم تمام پیاماتوخوندم باورم نمیشه چقدر خوشحالم برات. چقدرگریم گرفت😢😢😢 تبریک میگم ازته دل ...

قربونت برم الهی به حق این ماه عزیز تمام منتظرا خیلی زود ازین انتظار راحت شن علی الخصوص شما

دعا کن این چند وقت پیامتو میخوندم همش میگفتم خدایا مهربون جون همش داره قران میخونه و دعا میکنه واسه خودت دلشو شاد کن واسم دعا کن همه چی خوب پیش بره دوست خوبم

بچه ها این درسته؟ قلبم داره از کار میوفته از هیجان از طرفیم نمیخوام بهش دل خوش کنم با شرایطی که داش ...

عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم.دلم یه طوری شد.انشالله صحیح و سالم بغل بگیری نی نی تو عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........