2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044747 بازدید | 684407 پست
عزیزم ال ارژنین چند وقت قبل پانکچر و روزی چند تا ..؟

ال ارژنين خونرساني به رحم و تخمدان را تقويت ميكنه و پذيرش رحم را زياد ميكنه از ٣ ماه قبل پانكچر و ١ ماه قبل انتقال روزي ٥-٦ گرم ( يا ٥٠٠٠-٦٠٠٠ ميلي گرم) در سه نوبت 

مدل پودري شو من ميخرم كه خيلي ارزونتر ميشه از قرصش

اگه پودرش را پيدا نكرديد روزي ٢ تا قرص ١٠٠٠ ميلي گرمي بخوريد  در دو نوبت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم اره نزدیکه ولی خیلی میترسم از زایمان،،، با دل پاکت دعام کن این خان هفتمم به سلامت رد کنم ...

طبیعی هستی یا سزارین؟ منم خیلی خیلی وحشت داشتم البته من سزارین شدم ولی انقدری که فکر میکردم بد نبود انشالله هم برای شما همینطور باشه

چرا با بیهوشیه دیگه نترس عزیزم. منم میخوام خودم پیشنهاد بدم ب دکترم اگه قبول کنه. حداقل خیالم یا راح ...

خب من همونیم که ازپانکچرم بشدت میترسم دیگه اینکه جای خود داره. میترسم ازدرد بعدش😫😫😫

مگه شماچندبارانتقال دادی? چون معمولانگیره خودشون مینویسن انگاری

عزیزم من یه جنین برام تشکیل شد الانم دارم میرم واسه انتقال خیلی برام دعا کنید ❤❤❤

سلااام عزیزم خوبی؟ ای بی معر فت قراربودتگم کنی که. 

خوب شدپیامتودیدم, شوخی کردم بروگلم خدابه همراهت نی نی نازتوبیارخونه وتودلت😍😍😍الهی فداش بشم. برات ایت الکرسی میخونم. ساعت چنده انتقالت؟ 

بچه ها من منفی شدم 😭😭😭😭باورم نمیشه  ببخشید ناراحتتون کردم  ایشالا مثبت شدن شماها دوس ...

سلام عزیزدلم نمیدونم چی بگم یعنی حرفی برای گفتن وتسلی دادن ندارم فقط سعی کن بلندشی منم هفته پیش شنبه منفی شدم ولی چاره چیه بایدقوی کنیم خودمون رو ومصلحت خدابپذیریم

اره داشت واقعا خودمم دلمو خوش کرده بودم بهش و اون لک قهوه ای که روز ۸ و ۹ دیدم ... چی بگم خواهر خدا ...

ای خواهربه لک های مزخرف نیست منم داشتم اح😔😔😔تومنویادخودم انداختی, متاسفم واقعا

برای منم هیسترونوشتن برای هفته بعدمیترسم

مرسی ماهنده جون الهی خبر خوب تورو خیلی زود بشنویم دعا کن آزمایشمم مثبت باشه

واییی عزیزم تمام پیاماتوخوندم باورم نمیشه چقدر خوشحالم برات. چقدرگریم گرفت😢😢😢

تبریک میگم ازته دل برای ماهم دعاکن معجزه شامل حالمون شه منم هفته پیش منفی شدم. کاش میشد

...توبنده خوب خدایی😍😍😍

منم عین خودت آندومتریوزی هستم.وقتی میبینم یه آندو نتیجه میگیره خیلی خوشحال میشم .چون میدونم خیلی بیم ...

سلامم عزیزم تبریک میگم صدای قلب نازشون روشنیدی, ایشالله120سال بتپن براتون😍😍😍😁😁😁

مگیما اندو خیلی چیزبدیه؟ مادرمنم سرهمین کل رحمش روتخلیه کردن. 

واییییی منم نوشتن هیستروسکوپی میترسم😱😱😱برای هفته اینده