2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044580 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از دكتر انصاري پور پرسيدم گفت لازم نيست ديگه فرتيل سي ام بعد انتقال 

ممنون عزیزم شما هم فرتیل سی ام می خورین از دکتر پرسیدید خوبه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بچه ها من منفی شدم 😭😭😭😭باورم نمیشه  ببخشید ناراحتتون کردم  ایشالا مثبت شدن شماها دوس ...

الهی بگردم عزیزدلم 

خداشاهده که خیلی ناراحت شدم انشاءالله خدا درِ رحمتشو به رومون باز کنه ودفعه بعدِ انتقال نی نیای نازت بچسبن بهت و۹ماه ولت نکنن🤲🏻🤲🏻🤲🏻

عزیزدلم نمیدونم چی بگم 😔😔توروخدا با دلِ شکستت ماهارو دعا کن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستان سلام امروز پانکچر شدم ده تا تخمک داشتم برام دعا کنید جنین های زیادی تشکیل بشه نیاز به دعای شم ...

عزیزدلم واقعا برا ادامه روحیه میگیرم شمارو میبینم 

ایشالا جنینای زیادی برات تشکیل بشه و آخرین انتقالت باشه عزبزم 🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزدلم واقعا برا ادامه روحیه میگیرم شمارو میبینم  ایشالا جنینای زیادی برات تشکیل بشه و آخرین ...

عزیزم مگه شما بی بی چک ات هاله نداشت خیلی امیدوارم بودم شما مثبت بشی واقعا ناراحت شدم الهی که خدا برات معجزه کنه زودی مامان بشی ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
آخی عزیزم .نمیدونم چی بگم.خدا خودش بهت صبر بده.انشاالله به همین زودیا به آرزوت برسی

ممنون عزیرم ایشالا بارداری راحتی داشته باشی نی نی هاتو بغل بگیری🙏🙏🙏

من سه ساله از ترس منفی شدن نمیرم سراغ ای وی اف

عزیزدلم بالاخره یه روزی باید بری تو دلِ این قضیه ولی فقط از خدا میخام با همون دفعه اول مثبت بشی راحت بشی برای همیشه🤲🏻🤲🏻 الهی آمین 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم مگه شما بی بی چک ات هاله نداشت خیلی امیدوارم بودم شما مثبت بشی واقعا ناراحت شدم الهی که خدا بر ...

اره داشت واقعا خودمم دلمو خوش کرده بودم بهش و اون لک قهوه ای که روز ۸ و ۹ دیدم ... چی بگم خواهر خدا نخواد نمیشه