2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ان شاالله که دیگه کار به اونجاها نمیکشه توکل بخدا یکم به بدنت استراحت بده بعد دوباره بلند شو عزیزم

چشم عزیزم میخوام دوماه دیگه بازبرم ببینم خداچی میخواد. 

نی نی جان ماپسره?? حالش چطوره؟ دیگه دکتراذیتت نمیکنن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب توارامش باهمسرت حرف بزن من مطمئنم ایشون نمیخوان شما اذیت بشی...بگو باجونو دل همه عوارض داروها رو ...

حرف میزنم بهش میگم میگه خوددانی من دلم میسوزه میگم برات😬😬😬وای نگو اره ازدست این اقایون ولشون کنیا اصلابیخیال میشن

دلم گرفته از بی کسیِ خودم😭😭😭

چرا بی کسی عزیزم؟

ما همه مون تمام درد های این درمانو به جون میخریم و به کسی نمیگیم

من که این همه کس و کار. دارم هم تو این مورد احساس بی کسی میکنم

حتی با شوهرمم نمی تونم درد و دل کنم

پس فقط و فقط میریزم تو خودم

عزیزم یه روزی همه ی این دردا و تنهایی ها تموم میشه

فقط سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی

بچه ها یه جنین برام فقط تشکیل شده گفتن فردا برم واسه انتقال خیلی ناراحتم زوده کاش میشد فریز بشه.&nbs ...

یکی از بچهاتوگروه ی دونه انتقال داده بود ضعیفم بوده جنینش ولی الان دخترش ۷سالشه..ایشالا براتوهم بگیره همین ی دونه عزیزم🙏🏻

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
چشممم عزیزم😍😍😍ایشالله بسلامتی ماهم میایم میگیم وای بچه ها دارن لگدمیزنن😁😁

اره جان دلم ...مطمئنم اون روزا رو خواهیم دید ان شاء الله که بزودی ...من دیگه بدجور به اینجا عادت کردم بخدا کم مونده بیام از دعوام باهمسری بگم 

اره جان دلم ...مطمئنم اون روزا رو خواهیم دید ان شاء الله که بزودی ...من دیگه بدجور به اینجا عادت کرد ...

خخخ وای اره دقیقا منم همینطورم. کاش میشدبگیم چون فکرمیکنم اکثرابااقایون سردرمان به مشکل برمیخوریم وبگیم سبک میشیم وبهم دیگه راه وچاه نشون میدیم. 

ایشالله میادفقط خدامیخوادمیزان صبرمون رو بسنجه