2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684419 پست
چه جالب که دکترت اینو گفته اخه دکترا اصلا به سنتی اعتقادی ندارن من سه ساله هر دکتر سنتی بگی رفتم ...

خودم تنبلی تخمدان

همسرم کم تحرکی

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۱ تا، منتظریم ببینیم چندتاش جنین میشه البته ۳۰ تا فولیکول داشتم که دکتر بهم دارو داد که نصفش دیگه ر ...

خدا رک شکر عزیزم انشالله کلی جنین با کیفیت بشن برات

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله خصوصیه متاسفانه زیاده هزینه هاش

میشه بگید چقدره هزینه هاش؟

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
درد داشت به رحمت تزریق کردن؟؟

نه اصلا، آمپول رو وصل كردن به وسيله پلاستيكي نازك و بلند، شبيه كاتتر جنين موقع انتقال. در حد ٥ ثانيه دكتر گفت نفساي عميق بكش. همين. فقط وقتي اومدم خونه رحمم انقباض داشت. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشاءالله عزیزم، اره برای تقویت تخمک عالیه، بدون نسخه رو نمی دونم، یه سوال بگیر شاید بدن، من خودم پل ...

باشه عزیزم

خیلی ممنون که بهم گفتی 😘❤

پلی کیستیک کاری نداره درمانش

ضعیف بودن اسپرم خیلی سخته

این حلوارو  طرز تهیه شو میگید

شاید بتونم درست کنم و به امید خدا اثر کرد روش

سلام گلی ذخیره شما چند بود؟

فك كنم ٢/١ بود، توي آزمايشاي اولي بود كه دادم، دقيق يادم نيست

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
هیچی متاسفانه ۳ تا تخمکم خوب بود سه تاش پوچ. قراره دو یه روز دیگه خبر بدن جنین تشکیل شده یا نه. 😭😭 ...

عزیز دلم انشالله هر ۳ تا جنین میشه ناراحت نکن خودتو قربونت برم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشالله عزیزم ، ممنون ماهنده جان ، حقیقت اینقدر درد پریودی دارم که سپردمش به خدا 

توکل بر خدا عزیزم. هرچی صلاحت باشه انشالله برات اتفاق بیفته🌺🌺🌺

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰