2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
يكم پياما و استرساي مارو بهشون نشون بده و از طرف ما خواهش كن ساعت ٢ بره بگيره😂😂😂😂جان دلم امروز م ...

عزیز دلمی. مگه از شما مامان ماه تر تو گروه پیدا میشه😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیز دلم منم دقیقا مثل توام .همیشه میگم خدا چه حکمتی داره که هرچیزی رو میخوام باید کلی زجر بکشم ... ...

آرزو جونم فدای قلب مهربونت الهی که دعات برای هم خودت هم من گیراس الهی که به زودی مامان بشی و همه سختیا فرامشت بشه. انشالله قربونتون برم که بهم روحیه میدید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم توکلت بخدا واقعا شرایط سختی داریم هممون..منم با کلی بدبختی هزینه ی ای وی اف جور کردم اخر سر گف ...

مرسی خواهری که روحیه میدید خدا خیرتون بده که هستید. یعنی با اون سه تا الان بارداری مثبت شدی؟

😂😂😂 تا الان دعا ميكردم كه بچه دار بشم، بعدش بايد واسه شومبول آقا دعا كنم😂😂 عجب زندگي +١٨ خدا سا ...

تازه مگه مادر شوهرهای ما میدونن پسرانشون چه مشکلی دارن، ما هم ان شالله نمیفهمیم 😃

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خیلی ناراحتم دیگه نمیخوام الکی خودمو گول بزنم فکر نکنم بشه

عزیزم، امیدتو نباز، برای آرامش دلت آیت الکرسی می خونم، انشاءالله خدا حاجت روات کنه، توکل به خدا، خدا رو چه دیدی شاید هر سه تاش جنین شد، از رحمت خدا ناامید نشو گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزدلم غصه چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده رو نخور عزیزم  خداروقسم میدم به یتیمی وغریبی بچه ه ...

به خدا با پیامت گریم بیشتر شد الهی من فدات شم چشم با دل شکستم برای همتون دعا کردم انشالله که با یه بتای عالی میای گلم انشالله که همین الان مامانی. مرسی از دعاهای قشنگت شما هم برام خیلی دعا کن

من همش توی فکرت بودم موقعه بیهوشی یاد داداشم و تو بودم. هیچی کلا ۳ تا تخمک گرفتن بقیه پوچ حالم خوب ن ...

وای عزیزمممم چقدر ناراحتت شدم. تر خدا غصه نخور منم مرتب برات دعا میکردم مهربونم. 😔😔😔😔 نگران نباش خدا بخواد با یه دونه جنین هم میشه . کار واسه خدا نشد نداره. قوی باش خواهری. ما باید قوی بودن رو یاد بگیریم. فقط قوی بودنه که میتونه روی مشکلاتمونو کم کنه. توکل کن به خدا. خدا هواتو داره عزیز دلم🥰 ببین منم خیلیییی سختی کشیدم ولی الان میدونم هر اتفاقی بیفته بازم ادامه میدم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم، امیدتو نباز، برای آرامش دلت آیت الکرسی می خونم، انشاءالله خدا حاجت روات کنه، توکل به خدا، خدا ...

چرا دروغ بگم آدمی با امید زندس ولی خیلی حالم بده. انشالله که خدا کمکم کنه و تنهام نذاره و منو لایق مادر شدن بدونه 

من بیمارستان مادر یزد انتقال دادم عزیزم..سال ۹۳ همون موقع کل هزینمون ۳تومن شددد..البته مرکز نابارور ...

چقد خوووووب. خداروشکر. 

ان شاالله موفقیت آمیز باشه این بار هم.

مام تقریبا همین قدر راه داریم فک کنم 13 ساعت اینا. من تبریزم. از طرفی مشکل مرخصی و.. برا همسرم هس.نمیدونم اصلا عملی هس برام یا نه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱