2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من از حرفات اینجور برداشت کردم که اونایی که مشکلِ ناباروریشون اسپرمِ آزمایشِ ایمنی انعقاد ...

ببین گلم توضیحش سخته یه کم

اگر مشکل اسپرم باشه و طرف سه بار انتقال منفی جنین های با کیفیت بالا داشته باشه، اون موقع نیاز هست 

حالا اگر زن و شوهر تمام آزمایش ها رو دادن و سالم بودن و تا حالا هم طبیعی حامله نشده خانم، اون وقت بد نیست برای انتقال دوم به بعد نیم نگاهی به آزمایش های ایمنی و انعقادی داشته باشه دکتر

اعتقاد نداشتن به مشکل ایمنی و انعقادی هم خیلی دقیق نیست، چون بالاخره موارد خیییییلی نادر هم پیدا میشه ولی تاکید می‌کنم خیلی نادر هست

حتی خیلی از دوستان که با سرم و انوکسا و... مثبت شدن در اصل مشکل ایمنی و انعقادی نداشتن و فقط یه همزمانی شانس و مصرف این داروها با هم هست

کلا تجویز داروها خیلی تخصصی هست

گاهی یک نفر حتی مشکل انعقادی نداره ولی باید انوکسا یا آسپرين مصرف کنه و... 

ماه قبلش دوفاستون نخوردی؟؟

نه ال دی خورده بودم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام زینبی جون خوب عزیزم؟ یه سوال دارم درمورد ذخیره خون بند ناف جنین. ایا امپول انوکسا تداخل داره با ...

سلام عزیزم شما خوبی؟ 😍😍😍😍 خدا رو شکر تیکرت یک رقمی شده

ببین بانک خون بند ناف روی مصرف کورتون ها خیلی حساس هست، طوری که من چون باید اورژانسی سزارین میشدم و آمپول های بتا رو زدم دیگه بهم گفتن نمیتونم سیو کنم

اما بهترین کار اینه زنگ بزنی و با پزشک مقیم بانک خون صحبت کنی، مشاوره رایگان میدن و سوالات کامل و زیادی میپرسن، اون وقت بهت میگن میشه یا نه 

من تمام موارد یادم نیست، میترسم اطلاعات غلط بدم 

حتما زنگ بزن، ان شاء الله بتونی ذخیره کنی، خیلی عاااااااااالیه 

خیلی هم ذوق کردم از این سوالت

خب اگر دوفاستون دکترت بهت میداد تخمکات رشدشون همزمان اتفاق میافتاد

یعنی چی الان خوبه که نداد یا بده ؟ 

ماه پیشش ال دی و asa خوردم پریود شدم رفتم تو سیکل میکرو 

دکتر ظفردوست دکترمه تو ابن سینا

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ذخیره ات چنده؟ نگفت چندتا تخمک داری؟

نگفت چیزی

یعنی چی الان خوبه که نداد یا بده ؟  ماه پیشش ال دی و asa خوردم پریود شدم رفتم تو سیکل میکرو&nb ...

منم ابن سینا میرم دکتر شه بخش 

به من دوفاستون داد ازش پرسیدم دوفاستون برای چیه گفت بخاطر اینکه تخمکات یه دفعه به اندازه رشد کنه مثلا 4تا تخمک 8 و 1تخم 15 اینجوری نداشته باشی همه تقریبا از نظر سایز تو یه رنج باشن