2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684411 پست
به من فقط امپول پروژسترون دادن منم حجم ادرارم زیاده شمام تنگی نفس داشتین؟ غذاو مایعات میخورم بدتر ...

شیکمم اندازه ۷ ماه ها شده بود سفت شده بود کار سنگین نکن وسیله سنگین بلند نکن رژیم پروتیینی دوغ و شیر سویا کباب مرغ و گوسفند و سفیده تخم مرغ تیرویید داشته باشی شیر سویا نخور. حواست باشه حجم ادار کم بشه نگران کنندس. تنگی نفس هم داشتن دیگه همینا یادمه اسفند ۹۸ بود

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳ تا درآوردن دو تا بلاست شدن بهم انتقال دادن سلامت باشید دعا کنید بشه من همسرم آزو بزور چند تا نمونه ...

عزیزم چشم حتما برات ویژه دعا میکنم گلم انشالله که توی این شبای عزیزم حاجت روا میشی. چندتا تخمک داشتی و حالا چندتا جنین برات مونده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببین گلم پس اصلا دنبال این آزمایش ها نرو گلم  مشکل شما اسپرم هست نه ایمنی و انعقادی که کلی اما ...

سلام عزیزم من از حرفات اینجور برداشت کردم که اونایی که مشکلِ ناباروریشون اسپرمِ آزمایشِ ایمنی انعقادی نمیخواد درسته؟

چون منم این آزمایشو ندادم وقتیم اومدم این تاپیک تازه متوجهش شدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببین گلم پس اصلا دنبال این آزمایش ها نرو گلم  مشکل شما اسپرم هست نه ایمنی و انعقادی که کلی اما ...

سلام زینبی جون خوب عزیزم؟ یه سوال دارم درمورد ذخیره خون بند ناف جنین. ایا امپول انوکسا تداخل داره با این کار؟ یعنی باعث میشه بگن نمیشه ذخیره کنین؟ و اینکه من سه ماهه اول یا فکر کنم دوم ۵ دونه پردنیزول مصرف کردم بخاطر اون آسم شدیدی که گرفتم تو اون دوران آیا اینا باعث میشه انجام ندن؟ میدونم باید خودم برم بپرسم ولی گفتم اول از شما بپرسم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها منم روز هشتمم اصلا هیچ علائمی ندارم انقدر فکر وخیال کردم فقط نشستم به گریه کردن آخه هرکی تو تاپیک هست حداقل یه علائمِ کوچیکی داره ولی من هیچی 😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنین

شوهرمم ناراحته از حالِ من 😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خانما من امروز رفتم‌پیش دکتر زرنانی که آزمایش های ایمنی و انعقادی رو برام بنویسه  اول که ...

دقیقا طرازی هم برای من فقط اینا رو نوشت که اناجون گفت اینا مهماش هست

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نمیدونم چون خودم داشتم پرسیدم😂😂 توکل کن جانم خیلی ها بدون علامت مثبت شدن

من همه جوره سپردم به خودِ خدا 😭😭😭

من iui انجام دادم ممنونم واقعا درد داره

آره خیلی درد داره،  من یجورایی به خودم امید دادم حتما لانه گزینی شده بوده اما نموندن جنینها و این لخته ها همونها بودن. ایشالا طبیعی باردار بشین این بار.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
به من فقط امپول پروژسترون دادن منم حجم ادرارم زیاده شمام تنگی نفس داشتین؟ غذاو مایعات میخورم بدتر ...

عزیزم اگه تنگی نفس داری حتما برو دکتر معاینه شی، دکتر قرص کابرلین و آمپول اورگالوتران بهت نداد؟اینا باعث میشه زودتر خوب شی، می دونی الان تخمدانت ورم داره اصلا خم و راست نشو، انشاءالله کسی دچارش نشه، من شکمم سر پانکچر آب آورد 5 روز بستری شدم، آب شکممو کشیدن باز آب آورد دیگه دکتر آبشو نکشید، مرخص که شدم اومدم خونه دیدم حجم ادرارم زیاد شده همین باعث شد خوب شم تمام آبای شکمم دفع شد، اگه حجم ادرارت زیاده خوبه آبا داره دفع میشه ولی بازم میگم حتما بخاطر تنگی نفس یه چکاپ شو.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم من از حرفات اینجور برداشت کردم که اونایی که مشکلِ ناباروریشون اسپرمِ آزمایشِ ایمنی انعقاد ...

ببین دکتر شرح حال پرسید زخم ندارن اگزمای پوستی و استخون درد که ممکنه روماتیسم باشه سقط مکرر داشته.  الرژی ها ممکنه این مشکل توشون باشه. من دختر عمم روماتیسم داشت تو جوونی دو تا بچه بدنیا اورد دوستم فاکتورهاشو داشت یعنی ممکن بود در اینده ۲۰ ساله درگیر بشه ولی سقط مکرر شده بود. 

خدایا شکرت
پس چیکار کنم؟😔 شما هم مثل من بودین؟غذا میخوردین شکمتون بزرگ میشد؟تنگی نفسم داشتین؟

من شکمو که نگم برات انگار دو قلو داخلش بود، اصلا غذا نمی تونستم بخورم فوری سیر می شدم، عزیزم حتما برو دکتر زنان سونوت کنه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست