2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
باشه اون درست میگی بایدهمینکاربکنم چکاپ بشه همه چی بعد... یکمم وزنموپایین بیارم باپیاده روی تابستونه ...

ببین منطقیش اینه به نظرم بری انتقال البته من خودمو جات میذارمو میگم برات ولی اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری برو پانکچر کن دوباره و اینجوری میدونی کلی جنین داری باز ولی شاید این همه دوباره زمان بذاری و پانکچر کنی بعد همون دوتا برات مثبت بشن و الکی اینقد دوباره هزینه کردی. آزمایشای ایمنی انعقادی رو ندادی؟ کاریوتایپ رو بده البته من خیلی نمیدونم ولی دیدم آنا گفته بود زینبی خوب میدونه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببین منطقیش اینه به نظرم بری انتقال البته من خودمو جات میذارمو میگم برات ولی اگه از لحاظ مالی مشکلی ...

ایمنی انعقادی دادم اماکاریوتایپ اینهارونه ندادم. بایداینماه پریودشدم برم بگم بنویسن برام حتمی. 

نه مشکل مالی میدونی چطور ندارم? گفتم گوشواره دارم بایه مدال اونهاروبفرشم برم مهم تر از بچه نیست که.. همسرمم میگه ول کن, میترسم بعداراضی نشه بازپانکچرالان نمیدونم موندم. دیگه حامی ندارم انگاری مادرم ازطرفی میگه مادرول کن جونت داره ازدست میره باداروها همسرمم میگه زندگیمون شده درمان😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم روز اول كه ويزيت شدم يسري شرح حال پرسيد ازمايش همسرمو ديد عكس رنگيمو ديد خودشم سونو كرد اعت ...

متشكرم از توضيح كاملت ببخشيد اذيتت كردم.عزيزم. فقط گفت طبيعي اقدام كني بهت دارو و آمپول داد؟ 

بعد آزمايش همسرت جديد بود يا نه قديمي؟ 

بيمارستان عرفان انجام ميده درسته؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خانما من تو هفتمین روزِ انتقالم دیگه میتونم با خیال راحت همه کارامو بکنم مثلا کارای خونه ؟حموم برم؟ ...

تو این مدت آب آناناس طبیعی بخور اما آزت مثبت شد قطعش کن.میوه زیاد بخور.لوبیا سبز خیلی خوبه بپز بخور.نماز نشسته بخون.حموم آب داغ اصلا نگیر.خم و راست نشو 

عزیزم انتقال دومم بودمن, الهی عزیزم میبنی؟ خیلی سخته خیلی بقول شماروحیه داغون میشه اصلا ولی خداروشکر ...

هیستروسکوپی بایه دوربین داخل رحمت رو بررسی میکنن و اکه ایرادی داشت بررطرف میکنن و خراش هم میدن 

اون که شما میگی اسمش هیستروکتومی هست اگه درست نوشته باشم که رحم رو تخلیه میکنن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
 اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء ...

سلام مامان ستاره جون خوبی، یه سوال این ختم به چه صورته؟ هر روز تا پایان ماه رمضان جز که به اسممونه رو باید بخونیم ، یا یک بار خوانده بشه کافیه ؟ 

هیستروسکوپی بایه دوربین داخل رحمت رو بررسی میکنن و اکه ایرادی داشت بررطرف میکنن و خراش هم میدن  ...

اره خودشه هیسترکتومی. اهان این دردم داره؟؟ من عکس رنگیم چیزی نبودسالم بودم. 

راستی یه سوال:بنظرت من برم انتقال این دوتاجنین؟ یابزارم دوباره پانکچرشم یکم بیشتر بشن جنینهابعد؟ انگارامیدبرای انتقال بعد

ایمنی انعقادی دادم اماکاریوتایپ اینهارونه ندادم. بایداینماه پریودشدم برم بگم بنویسن برام حتمی.  ...

به نظرم با همسرت صحبت کن بهش بگو من این دوتا رو انتقال میدم ولی اگه زبونم لال نشد باز میخوام برم ولی الان طلا یکم ارزون شده وایسا تا زمانش دوتا داری نا امید نباش من اون روز که توی ابن سینا گریه کردم خیلیا گفتن با دو تا با یکی باردار شدن پس خدا بزرگه بازم خودت بهتر میدونی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم خودتو خیلی خسته نکن. کارهای سبک. حمام هم آب داغ نزن زود هم بیا بیرون

باشه عزیزم چشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم اصلا کار خونه که نیاز به دولا راست شدن هست انجام نده.تو این ۱۴ روز هم دو بار بیشتر نرو حموم ...

باشه عزیزم چشم 

همسرم بنده خدا خودش همه کارو میکنه میگه تو فقط دراز بکش من برات همه چیو میارم ولی اونم روزه میگیره دلم نمیاد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بله عزيزدلم 

چیکا جون کدوم دکتر بهت گفت قطع کنی؟ زنان با ایمونولوژی؟

علتش چیه میدونی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻