2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمر جون ناراحت نباش انشالله میری خونه جدید و واسه نی نی توی خونه جدید اتاق آماده میکنی به چیزای خوب ...

خیلی ازت ممنونم مهربون مرسی. بله حق باشماست اصلا ارزش نداره ولی دیروز ناخواسته ریختم بهم الان دیگه ولی برام مهم نیست الان تنها چیزی که با جون دل میخوام مادر شدنو مادری کردنه الهی همه مستاجرها  هم هرچه زودتر صابخونه  بشن از این استرسه اجاره نشینی راحت بشن والا. ولی قبلش هرکدومشون نی نی میخوان خیلی زود زود نی نی دار بشن 😁😉

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی عزیزدلم انشالله ھمھ ی تخمکات جنین بشن.از صبح خیلی دل درد داشتم بعد عملم خیلی درد داشتم.ھایپر شد ...

سفیده تخم مرغ خیلی بخور با دوغ انشالله که خیلی زود خوب میشی. انشالله گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی ازت ممنونم مهربون مرسی. بله حق باشماست اصلا ارزش نداره ولی دیروز ناخواسته ریختم بهم الان دیگه و ...

الهی آمین آفرین به شما عزیزم انشالله که مامان شدی خدا بزرگه😘😘

انقد حالم بدبود یادم رفت تعدادشو بپرسم.گفتن ھایپر شدی.6800تومن شد

آخی عزیزم الهی بازم خدا رو شکر که تخمک زیاد داشتی انشالله کلی جنین برات تشکیل بشه. اسپرم همسرت چه طور بود؟ راستی خود دکتر طاهری عملت کرد ؟

سلام یه همگی من احتمال میدم که شنبه یا یک شنبه هفته ی بعدی پریود بشم زنگ زدم ابن سینا برای گرفتن نوب ...

ابن سينا به همه ي اونايي كه دكتر انتخاب نمي كنن اتوسا كريمي را ميده خودتون دكتر انتخاب كنيد ظفر دوست ، ژاله ذوالقذر و ذنوبي دكتراي خوبي هستن اونجا

من تو دوران انتقال اسپرین داشتم اما انوکسا رو بعد از مثبت شدنم داشتم. اسپرین رو که نگفتن قطع کنم فقط ...

حق داشتی عزیزم بالاخره ناخواسته آدم میریزه بهم حالا برای شما که قشنگ تایم خوبی بوده روز هشت و ده اوکیه من چی بگم که روز چهار تازه خوشحالو خرسندم میگه لابد لانه گزینی😂

خداروهزار مرتبه شکر که نی نی صحیح سالم تو وجودت رشد کرده و انشالله به موقعش و با دل خوش بغلش میگیریو  خستگی این روزاتو  فراموش میکنی خدا حفظش کنه براتون عزیزم. بازم مرسی از جواب 

در اندک من تویی فراوان یارب..
ابن سينا به همه ي اونايي كه دكتر انتخاب نمي كنن اتوسا كريمي را ميده خودتون دكتر انتخاب كنيد ظفر ...

وای مرسی عزیزم که جواب دادی من اینایی که گفتی نمیشناسم یک شنبه کدوم یکیشون هستن ؟؟فقط میدونم دکتر انصاری هم هستش یک شنبه که گفتن اونو نوبت نمیدیم دکتری که سرش خلوت تر باشه نوبت میدیم

ممنون عزیزم ارھ دکتر طاھری بود

خب خدا رو شکر عزیزم مرسی اگه چیزی لازم بود بهم بگو خیلی استرس دارم. آخه از دیشب ترشحاتم خیلی کم شده و اینکه دیگه درد تخمدان ندارم حس میکنم تخمکا از بین رفتن کم کم خل میشم 

عزيزم اين قرص ايمني بدن رو كنترل ميكنه، كه بدن جنين رو پس نزنه. منم ايندفعه اين قرص رو دارم. من پردن ...

شما چند تا داشتيد پردنيزولون ؟ انگار يك هفته قبل انتقال قطع مي مي كنن و دوباره بعد لنتقال شروع ميشه