2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
سلام منم روز هفتم هست ولی هیچ علایمی ندارم ....نمیدونم خوبه یا نه

هایین جان فکر کنم من و شما یه روز انتقال دادیم ، به نظرم اصلا به داشتن و نداشتن علایم نیست  ، علایم ما هم همش علایم پریودی

بهترین کار اینه بهش فکر نکنیم تا روز ازمایش ایشالا همه با یه بتای تپل بیاییم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هایین جان فکر کنم من و شما یه روز انتقال دادیم ، به نظرم اصلا به داشتن و نداشتن علایم نیست  ، ع ...

عزیزم من پریود نشدم ممکنه به خاطر شیاف باشه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم من پریود نشدم ممکنه به خاطر شیاف باشه؟

ماهنده جان خوبی عزیزم ، تا جایی که میدونم تا وقتی داروها قطع نشده پریود هم نمیشیم ، اکثرا چند روز بعد از قطع داروها پریود میشن 

عجله نکنی داروهاتو ‌قطع کنی ، تا روز ازمایش استفاده کن ایشالا خدا دلت رو شاد میکنه و جوجه هات محکم بهت چسبیده باشن 👐🏻👐🏻

من انتقال اولم هست تجربه کافی ندارم ... توکل به خدا ان شاءالله دل همه منتظرا شاد بشه

منم انتقال اولمه دیروز اینقدر درد داشتم فقط اشک میریختم گفتم پریود شدم ، ولی نخواستم به بچه ها اینجا استرس بدم سعی کردم صبوری کنم توکل بر خدا 

به من فقط آمپول پروستروژن دادن یه روز در میون ..شیاف ندادن ....

من روزی دو تا دارم با آمپول پنجاه. واسه ما هم خیلی دادن ولی فک کنم دوز آمپولت بالاتر باشه

منم انتقال اولمه دیروز اینقدر درد داشتم فقط اشک میریختم گفتم پریود شدم ، ولی نخواستم به بچه ها اینجا ...

منم امروز خیلی گریه کردم 😭 با شوهرم هم دعوا افتادم الکی 

به من فقط آمپول پروستروژن دادن یه روز در میون ..شیاف ندادن ....

قرص دوفاسون داد روزی ۴ عدد و قرص استروژن بازم ۴ عدد و استرادول روزی ۲ عدد...داروهام با شما متفاوت نیست ؟با اینکه هیچ مشکلی ندارم فقط مورفولوژی شوهرم صفره