2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
شرمنده نمیدونم برایه انتقالو چون تنها دلیلی که برایه منو انجام نداد گفت روکیفیت تخمک تاثیر داره حتما ...

خدا نکنه گلم، ممنون عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم كي انتقالته؟ من هشت صدم شد دوزش رو كم كرد سه روز در هفته نصف بخورم منم ترسيدم كه پركاري گرفتم ...

انشاءالله خردادماه، ممنون عزیزم بابت راهنماییت، درسته گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام ببخشید شما مشکلتون چی بود ایوی اف کردین؟دفعه اول نتیجه گرفتین؟

سلام عزيزم همسرم واريكوسل داشتن عمل كردن بعداز عمل اوضاعش بهم ريخت مرفو شد ١ 

خودمم تنبلي تخمدان. بله خداروشكر

خداياشكرت....❤️ 
 ديگه ديشب تصميمو گرفتم كه اينكارو بكنم گذاشت به عهده خودم. خيلي ميترسم دارچين جون اصلا حس خوبي ...

چیکا جونم‌ بسپار به خدا ، استرس نداشته باش ، برای خودت و جوجه هات سمه عزیزم ، سرکلاژ کنی خیال خودت هم راحت تر به پزشکت اعتماد کن انشالله این نه ماه به چشم برهم زدنی برات بگذره 

نه والا خودم سر خود نخوردم گفتم خيلي اومده بايين نه دكتر پروانه بهش گفته يه هفته نخور

دکتر پروانه غدد بود؟ آخه تنظیم دوز تیروئید خیلی حساسه. قشنگ به سرعت کن فیکون میشه و برای درست کردنش مجبوری چند ماه زمان بذاری. منظورم تنظیم لحظه ای نیست، این که ثابت بمونه سخته.

من چون زخم خوردم از این موضوع دیگه هیچ وقت روی حرف دکتر غدد حرف نمیزنم. حتی اگه نرمال نشده باشم   

دارچین جون سلام شما روز چندم لک دیدی ؟  بعد اون لک انوکسا آسپرین قطع کردی پروژسترونت رو زیاد ک ...

سمر جون من تمام روز زیر دلم درد میکنه دیروز حس میکردم غیر عادیه این همه درد با فشار زیاد و درد تخمدان ، حس میکردم هر لحظه ممکنه پریود بشم 

امید دکتر ال یاسین

عزیزم کلینیک امید خوبه؟راضی هستی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه دیروز غروب دیدم برای من اصلا به لباس زیرم نبود فقط عذر میخوام موقع خشک کردنم اونم تو ترشحم یه رگه ...

قربونت برم عزیزم. اگه قابل باشم حتما.. انشالله که این لک شما هم خبرهای خوبی براتون داره     

چیکا جونم‌ بسپار به خدا ، استرس نداشته باش ، برای خودت و جوجه هات سمه عزیزم ، سرکلاژ کنی خیال خ ...

قربونت برم دوست مهربونم خداروشكر كه شماهارو دارم كه بهم ارامش ميديد حاجت روا بشيد الهي🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️