2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم رفتی نی نی های ناز روبیاری؟  منم دارم میرم ازمایش بدم

اره عزیزم رفتم ولی احساس خوبی ندارم به محض اینکه از تخت پاشدم مرخصشم کلی تون ازم رفت فکر کنم دفع شدن.پیامتو خوندم واقعا متاسفم ولی چیکار میتونیم کنیم باید بازم این مراحلو تکرار کنیم خدا بزرگه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته... شکرخدارو. کاش میشد برم یه جافریادبزنم. وای لعنتی درد زیرشکمم بدترشده. اصلادیگه به علایم لعن ...

من موقعه ای که داداشم فوت شد همسرم موقعه ای که کسی سر خاک نبود منو میبرد میگفت داد بزن گریه کن خودتو خالی کن چون من توی شک بودم اولش خودشم داد میداد و گریه میکرد خدا رو صدا میکردیم اینجوری خیلی آروم میشدم تو هم برو یه جا خودتو خالی کن کوهی جایی که راحتی داد بزن قربونت برم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام میشه بگید چقد هزینه کردید ؟ اخه منم میخوام بیام تهران برای آی وی اف ولی نمیدونم کدوم مرکز برم&n ...

مام خوبه عزیزم

ولی هزینه هاش بالاست

بببین ما هم وام گرفتیم که بریم مام

به نظرم ارزش داره

من یک بار تو بیمارستان آرش آی یو ای کردم

یه عده ادم وحشی ریختن اونجا که فکر میکنن پول مارو اونا دارن میدن و اصلا جوابتو نمیدن

داروهای منو اشتباه داده بودن

هر داروخونه ای می رفتم کپ میکردن

ولی تو مام هم آرامش دارم

این مهمترین فاکتوره

اره میبینی ادم فکرمیکنه بازم بره بازم همین اشه وهمین کاسه. اصلادلم نمیخواد فکر کنم برای انتقال

ان شاالله بزودی طبیعی مامان بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارادلارام جون بزار جنین هات بلاست بشن هچینگ کن بعد انتقال بده. دوروزه انتقال دادی دو بار دیگه

نه عزیزم ی بار دوتا سه روزه بودن  ی بار دو تا بلاست هچینگ شده

ولی خب تا خدا نخواد نمیشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام میشه بگید چقد هزینه کردید ؟ اخه منم میخوام بیام تهران برای آی وی اف ولی نمیدونم کدوم مرکز برم&n ...

سلام عزیزم.هزینه مراکز متفاوته مرکز مام امسال 10تومن بدون دارو پانکچر انتقال هم از3.5تا4تومن فریط هم دیگه بسته به تعداد جنین از4به بالا.امسال گرون کردن ویزیت و سونو هم با هم 520تومن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اخ کاش منم تنها بودم این بغض فرو خواهد رو بیرون میدادم زار زار گریه میکردم. الان مجبورم عادی رفتار ک ...

مهربون عزیزم میدونم داری چی میکشی خیلی سخته هرچی بگم ذره ای از غم دلت کم نمیکنه منم انتقال اولم وقتی منفی شد مامانم پیشم بود تمام سعیمو میکردم که گریه نکنم.. امیدوارم به زودی زود لطف خدا شامل تو و همه ماهایی ک منتظریم بشه..واقعا نمیدونم چی بگم خیلی سخته خیلی😭😭😭