2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ببین ازمایشمو.  کاش نمیگفتم بهتون. دیگه نمیخوام انتقال بدم داغون میشم

الهی بمیرم برات عزیزدلمممم توروخدا خودتو زیاد اذیت نکن حتما خیر وصلاحی توش بوده شک نکن به حکمتِ خدا

الان با این دلِ شکستت دعا کن برا هممون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی متاسفم خیلی به خدا دارم زار زار گریه میکنم خدا بهت آرامش بده خدا بهت صبر بده تو قوی هستی مطمینم میتونی خودت به خودت کمک کنی خواهری تو رو خدا خودتو داغون نکنیا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببین من چه حالیم😭😭😭

بخدا خیلی درکت میکنم خیلی .

زبونم قادر به گفتن حرفی بهت نیست خیلی ناراحتم خیلی بخدا فقط خدا میدونه چقد دلم میخواست باردار باشی حتی یک نفر از ماهم از این دوا درمون  راحت شه بخدا از صمیم قلبم خوشحال میشم خدا بهت آرامش بده عزیزم فقط

در اندک من تویی فراوان یارب..
ببین ازمایشمو.  کاش نمیگفتم بهتون. دیگه نمیخوام انتقال بدم داغون میشم

الهی بمیرم عزیز دلم میگذره همه این روزا باور کن الان گریه کن تا آروم بشی ولی آدمی با امید زندس انشالله یه استراحت به خودت میدی و دوباره شروع میکنی ما باید محکم باشیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
راستی قطره شیرافزا، دلستر، آب هویج، ماساژ تو بخار حمام زیر اب گرم، یکی دو وعده شیویدپلو با شیوید تاز ...

اوایل خیلی تلاش کردم دیدم نشد بیخیال شدم دیگه . دیگه شیر ندارم اصلا . اوایل هم نداشتم به زور چند سی سی

بخدا خیلی درکت میکنم خیلی . زبونم قادر به گفتن حرفی بهت نیست خیلی ناراحتم خیلی بخدا فقط خدا میدونه ...

میدونم دعاکن فقط سرپابشم. میدونم قربونت شماهدل بزرگی دارین حرفی نمیتونم بزنم گلوم پربغضه بخاطرمادرم نگه داشتم