2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من خودمم با جنین بلاست دو بار افت بتا داشتم الان فقط b مونده برام خیلی ناراحتم لوله چپ هم ک میگن هید ...

برا من دکتر علیرضایی دکتررخگیره رو معرفی کرده .اینجا دوستان میگن برم ابن سینا .منم دقیقا مثل شما نمیدونم به کی اعتماد کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من دکتر علیرضایی دکتررخگیره رو معرفی کرده .اینجا دوستان میگن برم ابن سینا .منم دقیقا مثل شما نمی ...

واقعا نمیدونم الان پیش عارفی میرم پیش فروتن میرم نمیدونم برا انتقال برم پیش کی

ولی برا پروژسترون هم باشه اینطوری راضی ترم انگار تا خوب و خوش باشم دیوونه هم خودتی 😂😂😂😂

میفهممت عزیزدلم کاملا من اینحوری دلموخوش میکردم اره حتما بارداریه... الان دوروزه ناجورم

وای چقد خندیدم مهربون 😂😂😂😂  توهم همه علایم رو‌داری عزیزم همه بچه ها که مثبت شدن گفتن که مث ...

خخخ میبینی؟ خداروشکرخندیدی میخوای یکم خل بازی بیشتر دربیارم بخندی؟  روحیه بگیر بایه دوست خل وچل😜😜😜

توکل بخدا کاش اینجور باشه مامانم میگه توحامله ای انگار سریع همه بو هارومیفهمی وحالتم بهم میخوره. ولی من باورررنمیکنم تافردا خداچی بخودا

عزييزم😂😂چه دلي داري تو دختر من روز ٤ بي بي زدم😐😐😐😐😐😐كامل نااميد شدم😂😂دوباره روز ٧ زدم سورپ ...

دل چی خواهر,,, میترسم منفی شه ازبس منفی شده. ازطرفیم خودم نمیتونم برم بیرون بخرم. برامم نمیرن بخرن میگن بمون همون فردا ازمایشتوبرو

سلام دخترا

من رفتم توی سیکل میکرو طولانی مدت که میکرو ۳۰ تا ۴۵ روز طول میکشه،الان دارم قرص جلوگیری میخورم از روز ۱۹ پری هم باید آمپول سوپرفکت بزنم

کسی تجربه داره که باید چکارکنم قبل پانکچر؟؟؟

نمیدونم والا چی بگم میترسم بزارن دستگاه به بلاست نرسه برا همین نظر خودمم این بود ک سه روزه انتقال بد ...

ان شاالله با همین سه روزه ها مثبت میشین و برات میمونن. زینبی جون هم جنیناش سه روزه بودن. خدا بخواد با سه روزه هم میشه. من چون دوبار با جنین دوروزه نشد دیگه دفعه سوم گفتن هم دوروزه هم پنج روزه برام انتقال میدن. ولی بلاست شدن به گرید ربطی نداره . برا من که نداشت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام منم یه سری تیروئیدم همین حدود شده بود دکترم دز قرصمو برد بالا که وقتی اومد زیر ۲ گفت خوبه برای ...

سلام خواهر خوبی؟ نی نی جان چطوره؟ فردا میرم ازمایش دل تودلم نیست😭😭😭

ازطرفیم دردتیرکشیدن تخمدان دارم دیگه بدتر