2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
به همه انرژي مثبت بده بعد خودت به اهدايي فكر كن باشه؟😒😒

فدای دل مهربونت و فرشته های توش. خب علائم ندارم چیکار کنم😂😂 نه عزیزم خدا شاهده امیدم به رحمتشه. برام دعا کن مامانی الان دعات میگیره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم من روز سوم داروهامو داد به یکی روز چهارم وقت داری دیر نیست لکیم سیکلتو عقب ننداز

مرسی گلم، ببخشید شما هم تازه شروع کردین؟

قبلش خودت یا شوهرتون دارو تقویتی خوردین، من فقط یه دوره ال دی خوردم چون کیست داشتم، و یه قرص مکمل امگا۳. شوهرم هم هیچی. 

فدای دل مهربونت و فرشته های توش. خب علائم ندارم چیکار کنم😂😂 نه عزیزم خدا شاهده امیدم به رحمتشه. بر ...

خدانكنه گل من. مگه همه علائم دارن😒دختر خوبي باش با ني نيا حرف بزن😍فقط و فقط اميدت به خدا باشه و به خودت انرژي مثبت بده. چشم رو چشمم مامان نمونه😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
خدانكنه گل من. مگه همه علائم دارن😒دختر خوبي باش با ني نيا حرف بزن😍فقط و فقط اميدت به خدا باشه و به ...

چشمت بی بلا. باشه عزیزم❤️🌷 خیر ببینی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

سلام بچه ها لطفا هرکی اطلاعات داره کمکم کنه

تیروئید ۳/۵تو بارداری نرماله؟رفتم متخصص داخلی گفت فعلا خوبه یه ماه دیگه آزمایش بده بالا رفته بود قرص میدم،ولی من نگرانم،قبلا یک و نیم بود

خدایا به امید تو❤
دکتر من حیدری کهن هست ولی برای ایمنی میرم پیش زرنانی التهاب لوله ممکنه باعث شه که لانه گزینی نکنه ...

منم ایمونولژم زرنانی هست،اره میگن دکتر نصر هر کی لوله اش التهاب داشته باشه رو میگه باید قبل انتقال مسدود بشه وگرنه افت بتا داره ایمنی هم ک بالا باشه افت بتا داره دیگه منم ک جفتشو دارم😕

عزیزمشما که روز سوم شروع کردی چی شد نتیجه ت؟

نمیشه نتیجه ها رو با هم مقایسه کنی من امروز روز ۸ بودم رفتم دکتر ۶ تا تخمک داشتم ولی دقیقا یکی از دوستان همین تاپیک با من بودم حدودی ۱۵ تا داشتن ولی ابن سینا کلا میگه روز دو یا سه بیاید خیلیا هم روز سه رفتن و کلی تخمک داشتن ربطی نداره عزیزم نگران نباش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تورو خدا اگه اطلاعات داری منو راهنمایی کن دکتر منتظری از مرکز مام گفته بودن روز اول پریودم بهشون ...

گلم سلام منم مام هستم با دکتر علیرضایی و ایشون هم گفته بودن از روز اول پریود داروهامو شروع کنم قبلش بهم دارو داده بودن که هر زمان پریود شدم از روز اول شروع کنم. به شما دارو ندادن؟ اینجا دوستان بودن که از روز سوم هم دارو شروع کردن گلم نگران نباش بنظرم شنبه قبل رفتن ز بزن مرکز و مشاوره بگیر از ماما و بگو دکترتون اینجوری گفتن ببین چی میگن الهی که خیره

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستای خوبم من کلا ۶ تا فولی داشتم دنیا رو سرم خراب شد دلم میخواد بمیرم خستم و کم آوردم هیچ امی ...

من تو سونوی اخر شش تا داشتم که گفتن یکیش هم زیادی بزرگه بدرد نمیخوره ولی روز تخمک کشی ۱۶ تا ازم گرفتن که ۱۱تاش خوب و بالغ بودن. ان شاالله برا شما هم همینطور بشه عزیز دلم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم من دقیقا روز سه شروع کردم چون منم پنجشنبه پری شدم از دکترم پرسیدم گفت هیچ مشکلی نیست. حالا مرک ...

عزیزم چشم .

فدات بشم که بهم میگی مامان سمر الهی این رویا حقیقی باشه گلم ولی بازم خیلی ممنونم از حس خوبی که بهم میدی خیر ببینی 🌺

در اندک من تویی فراوان یارب..
خداروشکر خوبه برات اینا. ببین سایزشونم خوبه خداروشکر وقت داری الحمدلله تا بزرگ بشن اون یکیا هم پیداش ...

ای خدا انشالله که همین بشه که میگی آره باز خدا رو شکر تا حدودی به هم نزدیکن والا آدم نمیدونه اون تو چه خبره هر دفعه باید منتظر یه چیز جدید باشیم یعنی اگه بشه عالیه نشه هم دیگه ناراحت نمیشم اینقد بهم انرژی دادید حالا دیگه دارم پرو میشم 😁😁😁

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤