2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام دوستای خوبم من کلا ۶ تا فولی داشتم دنیا رو سرم خراب شد دلم میخواد بمیرم خستم و کم آوردم هیچ امی ...

الهی قربووونت برم. اذیت نکن خودتو. تعداد مهم نیس مهم کیفیت جنین ها خواهد بود. منم 7 تا داشتم و خیلی ناامید بودم مخصوصا با ضعیف بودن همسرم و اینکه شیفت شب بود روز پانکچر من . خیلی خسته وبی استراحت رفتیم برا نمونه دادن. گفتن نهایت یکی دو تا جنین تشکیل بشه اونم خیلی با کیفیت پایین. 

در حالیکه شکر خدا  5 تا جنین کشیده بودن همه شون جنین شدن اونم همه a .

توکل به خدا ان شاالله جنین های  با کیفیت بالا تشکیل میشه مامان خانوم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من دیروز ساعت هشت و خورده ای صبح انتقال دادم امروز صبح ساعت شش صبح عذر میخوام موقع خشک کردن یه کوچولو لک قهوه ای دیدم این طبیعیه؟ 

گفتم لابد برای اون دستگاهس  که گذاشتن یا برای شیاف که شب گذاشته بودم البته اونسری که انتقال داده بودم اینجوری نشدم بخاطر همین نگرانم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستای خوبم من کلا ۶ تا فولی داشتم دنیا رو سرم خراب شد دلم میخواد بمیرم خستم و کم آوردم هیچ امی ...

عزیز دلم اصلا غصه نخور ، من این روزا رو تجربه کردم درک میکنم چی میگی ، تا روز پانکچر فولی هات رشد میکنن و ممکنه بیشتر بشن ، مهم اینه جنین با کیفیت برات تشکیل بشه ، دختر قوی هستی با اراده ادامه بده به حق این ماه مبارک جنین های عالی برات تشکیل میشه

الهی قربووونت برم. اذیت نکن خودتو. تعداد مهم نیس مهم کیفیت جنین ها خواهد بود. منم 7 تا داشتم و خیلی ...

ببخشید 5 تا تخمک کشیده بودن  . سر کلاسم حواسم پیش شما بودن اشتباه نوشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام عزیزم الان روز هشتی عزیزم امکانش هست که رشد کنن و بیشتر هم بشن توکل بخدا 

برا چن روز دیگه نوبت پانکچر داد ؟ 

برا من زوده بود ۷ تا چپ و ۷ تا راست ولی روز پانکچر ۲۰ تا تخمک داشتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزدلممم خیلی ممنونم خواهرگلم ازلطفت الهی که خیرببینی😍😍😍 برای حاجتت دم صبحه میگن دعامستجاب میشه ...

مهربون جونم ناراحتی نکن عزیزم همچی رو به خدا بسپار با خودت فقط بگو من همه تلاشمو کردم باقیش دست خداست آخه با ناراحتی کردن ما که اتفاقی نمیفته ما دیگه الان کاری از دستمون برنمیاد جز اینکه این چند روزو خوشحال باشیم من به همسرم گفتم همین که الان میدونم تو وجودم نی نیامونو گذاشتن  ذوق دارم دیگه نتیجه با خداست.

اگه به آزمایشت نزدیکه بی بی هم میتونی بزاری تا ببینی ایشالله مثبته و از خوشحالی پرواز کنی البته اگه یک درصد فکر میکنی بی بی بهت استرس میده نزار عزیزم اینهمه صبر کردی این چند روزم با دل خوش صبر کن انشالله خدا بهت تو این ماه عزیز هدیه میده دوتا نی نی سالم.

خدا کنه عزیزم اینقدر غصه خوردم اشک چشمام خشک شده الان بعضی اوقات که میخوام گریه کنم اشکم نمیاد قلب د ...

عزیزم 😔😔😔 اینجا خیلیا با پانکچر دوم که دارو عوض کردن نتیجه بهتری گرفتن ایشالا خدا کمکت میکنه 

سلام بچه ها من دیروز لک قهوه ای دیدم روز 11 انتقال بعد الان صبحم رفتم دستشویی الان یه لک قهوه ای کم ...

اره عزیزم ممکنه اکثرا تو همین روزه لک لانه گزینی دیدن مبارکه 😍😍 چه علائمی داشتی ؟

عزیزم خوب دوز آمپول رو باید الان برات بیشتر کنن نگران نشو دوز آمپولتو بیشتر کردن؟ انشالله موقع پانکچر عالی میشه برات عزیزم 

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 میفهمم چی میگی  ببین گلم اصلا لازم نیست اینا رو واسه مشایخی بگی، خودت ر ...

آره بخدا ب عکس العمل دکتر مشایخی هم فکرمیکنم😊😁

مرسی زینبی جون😘

برام دعا کن جوجی های خوشگلم برام موندگار بشن😍❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خدا کنه عزیزم اینقدر غصه خوردم اشک چشمام خشک شده الان بعضی اوقات که میخوام گریه کنم اشکم نمیاد قلب د ...

الهی بمیرم تو روخدا غصه نخور بخدا ماها هرکدوم سفره دلمونو باز کنیم یه تومار میشه میدونم و درکت میکنم میگن دعا در حق دیگری خیلی میگیره من با تمام وجودم برات دعا میکنم که خیلی خیلی زود مادر بشی عزیزم منم پانکچر اولم فقط یک جنین برام تشکیل شد دنیا رو سرم خراب شده بود ولی چاره ای نداشتم تلاشمو کردم و نشد و باز بلند شدم اگه بدونی تو این چند سال ناباروری چیا بمن گذشته قبل آی وی اف باردار طبیعی شدم ولی چی شد منجر به کورتاژ شد و حتی پاتولوژی که دادن کلی حرفای نا امید کننده بهمون  زدن که باعث شد یک عالمه آزمایش بدم بعدم از ترسم یکسال پرونده بارداری رو بستم و خیلی چیزای دیگه که تو این زمان بمن گذشت  که اینجا گفتن نداره و هیچکس از اطرافیانمم ازش خبر ندارن و همشو تودلم ریختم ولی در نهایت باز مجبور شدم تلاش کنم التماس دعا دارم ازت عزیزم الان برای آرامش دلت آیت الکرسی میخونم ایشالله بزودی دلت آروم شه دوستم💚 و خدا دامنت سبز کنه