2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول پروژسترون ؟ باید خیلی آروم تزریق بشه محتوایش حتی ۵ دقیقه طول بکشه .. بیرون که اصلا اینطور نمیز ...

دقیقا عزیزم منم اصلا اذیت نشدم سوزن سریع بره داخل تزریق فوق العاده آروم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
@nazaniin۷۴ @faribakhanoomi ‍  @shadennn ‍  @لی_لا1 ‍  سلام دوستان  خوبی ...

سلام عریزم خوبیم شکر خدا پسرم کولیک داره شبا از ساعت ۱۰تا۱۲حسابی گریه میکنه براش کولیکید گرفتم دیشب بهتر بود شیر خودمو میخوره من که از لحاظ جسمی حسابی ضعیف شدمو لاغر ازبس بیخوابی کشیدم این مدت اعصابم ضعیف شده تقریبا در شبانه روز شاید ۵یا۶ساعت بخابم تو این اوضاعمم خانواده شوهرم همش اینجا مهمونی میدن از وقتی بچم دنیا اومده تا الان فک‌ کنم ۵دفعه اومدن مهمونی به غیر از روزایی که همینجوری میان من با این بچه و خستگیم باید همش مهمون داری کنم اعصابم ضعیف شده شما در چ حالی نینیت خوبه راستی اسمشو چی گذاشتین

دقیقا عزیزم منم اصلا اذیت نشدم سوزن سریع بره داخل تزریق فوق العاده آروم

من این سری دادم همسرم عالی بود اصلا نه جاش میمونه نه درد میکنه هر آمپول ۵ دقیقه طول میکشه تا تخلیه کنه بیرون میرفتم شلوارمو هنوز نکشیده بودم پایین میگفت پاشو 😅

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من این سری دادم همسرم عالی بود اصلا نه جاش میمونه نه درد میکنه هر آمپول ۵ دقیقه طول میکشه تا تخلیه ک ...

اره سریع میزنن قشنگ سنگ میشه جاش دردناک و کبود

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنونم ازت یه دنیاخواهری امروزم فاتحه میخونم برای داداشت.  خیلی گریم گرفته میرم سرویس بهداشتی ...

مرسی عزیزم خدا پدر مادرتو برات حفظ کنه. الهی بمیرم واسه دل شکستت به خدا از ته دلم برات دعا کردم انشالله که مامانی خدا بهت آرامش بده درکت میکنم انتظار خیلیییی سخته کشیدم که میگم❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی ممنونم عزیزم😘خیلیییی اذیت شدم ولی خدلروشکر بخیر گذشت.۱۷۰۰ و ۲۱۰۰

عزیزم تبریک میگم مبارک باشه ایشالله که قدمشون پر از خیر و برکت باشه. من و شما به فاصله چند هفته انتقال دادیم برای شما کیسه آب پاره شد؟ هفته چند زایمان کردی؟ به من ۲۰ اردیبهشت وقت دادن دیر نیست برای دوقلو میشه ۳۸ هفته؟

اره من هنوز نگرفتم شاید فرتی بیوتیک رو خریدم شنیدم خیلی خوبه 

فرتيل سي ام خوبه واسه انتقال فرتي بيوتيك فك كنم وايه تخمك كشي ميدن براي كيفيت تخمك، چون اينجا يكي از بجه ها دكترش بهش فرتيل سي ام تجويزكرده انتقالي ها هم بيشتر فرتيل سي ام ميخورن

عزیزم به من دکتر انصاریپور فرتی بیوتیک داد

عزيزم اين واسه كيفيت تخمك خيلي خوبه چون تركيبات اوابوست داره خب اوابوست واسه پانكچر ميخورن بجه ها واسه انتقال نديدم بخورن البته جون دكتر كفته ديكه نظر اون مهمتره