2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
ایشالا به حق این ماه مبارک و روزهای عزیز  حاجت روا بشیم‌ صدای نی نی بپیچه تو خونه هامون ،  ...

ایشالا عزیزم ایشالا خدا صدامونو بشنوه 

من بیشتر نشسته بودم تا دراز کش چون کمرم درد میگرفت واقعا ...

منتظر بودم سه روزم تموم شه بعد برم حموم فردا میرم یه دوش سریع میگیرم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سمر جان چ خبر از انتقالت چندتا جنین انتقال دادی؟ سه روزه بودن؟ همون تعداد جنینی ک ذوب کردن برات ان ...

عزیزم شما چندتا جنین واستون تشکیل شد ؟

قرص تقویتی واسه قبل از انتقال رویان چی بهتون داده؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=188042679]ایشالا عزیزم ایشالا خدا صدامونو بشنوه  من بیشتر نشسته بودم تا دراز کش چون کمرم درد میگرفت واقع ...[/QUOTE

شما فکر کنم انتقال قبلیتون با من بود 

انشاالله مثبتی ایندفعه 

با اب گرم حمام نکن 

چندتا انتقال دادی این دفعه؟

سلام گلم از رستمی راضی هستی ؟ مشکلتون چی بود ؟ ذخیرتون چند بود ؟

سلام عزیزم هنوز انتقال ندادم، ولی پرس و جو کردم میگن خوبه، زوج مینور هستیم، برای pgd (تعیین سلامت) جنین وارد سیکل میکرو شدیم، ذخیره ام 12 هست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم من واریوپپتیل داشتم بعداز اولیش به موقع پریود شدم اما بعد از دومی پریود نشدم بعداز یه هفته تاخ ...

ممنونم الي جون

اما من با همين اوليش تاخير پيدا كردم🙁

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
[QUOTE=188042679]ایشالا عزیزم ایشالا خدا صدامونو بشنوه  من بیشتر نشسته بودم تا دراز کش چون کمرم ...

اره عزیزم کاملا یادمه باشه گلم با آب ولرم حموم میکنم 

باید اون بالایی بخواد   برام دعا کن 

سه تا انتقال دادم این بار  

خودت چه کردی نرفتی انتقال؟

سلام عزیزم هنوز انتقال ندادم، ولی پرس و جو کردم میگن خوبه، زوج مینور هستیم، برای pgd (تعیین سلامت) ج ...

عزیزم شما فکر کنم دوبار پانکچر شدی درسته؟

چندتا جنین واست تشکیل شد و چندتاشون سالم بودن؟

بلاست هستن؟

اره عزیزم کاملا یادمه باشه گلم با آب ولرم حموم میکنم  باید اون بالایی بخواد   برام دعا کن ...

من حدودا بیست روزه هیسترو کردم 

شنبه نوبت دکتر دارم 

خدا کنه بگه رحمت اوکیه انتقال بده 

نگرانم یهو نگه چند ماه صبر کن که دیگه طاقت ندارم

پس آمپول داده؟ نرفتم.یبار نتیجه ای یو ای رو دید.گفت اسپرم فول داره.با همین جواب میگیرید.وای رزانا د ...

اره امپول اچ سی جی اینا داده بهش هر ۱۰ روز، واقعاااا عمرمون رفت ، الان iui کردی؟؟

عزیزم شما فکر کنم دوبار پانکچر شدی درسته؟ چندتا جنین واست تشکیل شد و چندتاشون سالم بودن؟ بلاست هست ...

اره دوبار پانکچر شدم، بار اول 17 تا جنین تشکیل شد ولی 6تاش بلاست شد، باز پانکچر شدم بار دوم 10 تا جنین بلاست تشکیل شد(برای pgd جنین باید بلاست باشه) گفتن یکی از جنینا هم به درد آزمایش نمی خورد، از 15 تا جنین 7 تا سالم بود.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من یکبار افت بتا و یکبار پوچ Anti tpo بالاس، البته سی دی مارکرها رو‌ ندادم چون از بارداریم زیاد نگذ ...

منم یه بار پوچ هم داشتم ک معلوم شد این ازمایش ها بالاس البته میگن لوله سمت چپ التهاب داره میگم شاید از اونم باشه ک افت بتا دارم😭 دکترت کیه؟

من حدودا بیست روزه هیسترو کردم  شنبه نوبت دکتر دارم  خدا کنه بگه رحمت اوکیه انتقال بده&n ...

رحمت مشکلی داشت که هیسترو کردی یا برا خراش انجام دادی ؟ 

چن بار انتقال دادی ؟

رحمت مشکلی داشت که هیسترو کردی یا برا خراش انجام دادی ؟  چن بار انتقال دادی ؟

یه بار انتقال دادم 

خودم درخواست دادم که چک بشه و خراش بدن

هیسترو که کرده بودن دیده بودن سایز رحمم کوچیکه واسم قیچی زده بودن و بزرگترش کردن 

سلام عزیزم تو خوبی؟ سیکل انتقال منظورته؟ ازمایشای ایمنی و انعقادی؟ نه اخرای بهمن ازمایش دادم

قربونت منم خوبم

نه منظورم آزمایشات دیگه مثل تیرویید و این چیزهاست یا کم خونی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...