2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه ابن سینا با سونو نشون نمیده همه جا سونو دیگه عزیزم

ميدونم عزيزم اينا ميگن سونو ما سه بعدي  ودقيق تر از ازمايش ذخيره ، ذخيره رو نشون ميده ما هم به خاطر همين سونو ٥٠٠ تومن ويزيت وسونو ميديم 

گوجه سبز این مدت قبل انتقالمم  زیاد خوردم ولی چشم مرسی از جوابت

سمر عزیزم مبارکه انتقال دادی. انشالله فرشته هات یه عمر پیشت موندگار بشن❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ميدونم عزيزم اينا ميگن سونو ما سه بعدي  ودقيق تر از ازمايش ذخيره ، ذخيره رو نشون ميده ما ه ...

منم حرفاي كه دكتر عليرضايي ولاهوتي  تو پيج ازش برسيدم در مورد ذخيره وكدوم دقيق تَر رو كفتم  اونا اينطور گفتن من خودم اطلاعي ندارم

بله مام کلا دوتا انتقال میدن برای همه بیشتر انتقال نمیدن عزیزم چون میگن ریسک داره.  برای منم ک ...

عزیزم فک کنم چون فقط بلاست انتقال میده مام. جنین های دو روز و سه روز رو بیشتر انتقال میدن بلاست خطرناکه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ميدونم عزيزم اينا ميگن سونو ما سه بعدي  ودقيق تر از ازمايش ذخيره ، ذخيره رو نشون ميده ما ه ...

آهان مرسی گلم. من شنبه ابن سینا بودم سونو عادی ۶۰ تومن بود قبلا الان ۸۰ شده ویزیت ۴۰ بود شده ۶۰ تومن. منم اگه این بار جنین و اینا نداشته باشم بعدش میرم مام انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آهان مرسی گلم. من شنبه ابن سینا بودم سونو عادی ۶۰ تومن بود قبلا الان ۸۰ شده ویزیت ۴۰ بود شده ۶۰ تومن ...

ايشاله مامان ميشي  وهزينه هات رو ميذاري وايه غربالگري وخريد سيسموني ني ني ات عزيزم ، اونجا هم هزينه ها واقعا زياد  من الان واسه سونو قبل انتقال برم با هزينه رفت وبركشت وويزيت وسونو بايد٧٠٠ تومن هزينه كنم

ايشاله مامان ميشي  وهزينه هات رو ميذاري وايه غربالگري وخريد سيسموني ني ني ات عزيزم ، اونجا هم ه ...

انشالله عزیزم مرسی از دعای قشنگت وای کاش بشه خیلی به دلم نشست دعات. الهی که خودتم زودتر گل پسرت رو  بغل بگیری😍 آره مام خیلی گرونه ولی حتما میرم اگه ابن سینا جواب نگیرم.❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤