2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا بين خودمون بمونه خودمم نميدونم🤣🤣🤣فكر كنم ١٠ هفته و ١ روز😂

اوااا خب چرا🤣🤣 بسلامتی عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
❌❌❌❌خانمهای انتقالی میشه بفرمایین بعد از آمپول دیفرلینی که برای انتقال زدین به موقع پریود اومد؟ ...

عزیزم من واریوپپتیل داشتم بعداز اولیش به موقع پریود شدم اما بعد از دومی پریود نشدم بعداز یه هفته تاخیر شروع کردم ال دی خوردن 

نميدونم اصلا چرا نميتونم درست حساب كنم من ١٤ اسفند انتقال دادم قربون دستت يه حساب كتابي برام بكن😂😂

قربونت مغزم کار نمیکنه🤣🤣 بری ان تی بهت میگه🤣

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نميدونم باهاش اسبرين بخورم چون از زينبي هم پرسيدم كفت با ٤ تا استراديول بهتره اسپرين بخوري دكتر ...

به منم گفتن از روز دوم پریود روزی ۴ تا بخورم ۲ تا صبح ۲تا شب البته اسپرین هم داده

ببين خواهر بعد اينا منو مسخره ميكنن مرسي كه مثل خودمي😂😂😂😂

😂😂😂

سمر جون نشاسته خوردي ؟  غذا هاي نشاسته دار بخور ايشاله مثبت ميشي من ببينم انتقالي ها مثبت شدن & ...

ایشالله عزیزم . بله قبل رفتن خوردم. 

ایشالله همه انتقالی ها مامان بشن واقعا هممون  ذوق میکنیم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزيزم مباركت باشه🌷 ان شاالله دوهفته ديگه با بتا مثبت مياي و جشن ميگيريم🤲🏻  حالا من چي ...

ای جااانم ایشالله ایشالله توکل به خدا شما هر چی بپوشی قشنگی 😉😁

سمر جان مبارکت باشه عزیزم انشاءالله 14روز دیگه با خبر خوش بیای یادش بخیر من تو با هم رفتیم مام خوش ب ...

عزیزززززم واقعا متاسفم 😔 

خدا کریمه الهی بزودی معجزه وار دلتو شاد کنه منم محتاج دعام عزیزم التماس دعا دارم الهی خدا دل شمارو به بهترین‌ شکل ممکن شاد کنه بحق این ماه عزیز و این روز عزیز از ته دل دعاگوتم عزیزم💚

سمرجون روزمیلاد امام حسن (ع )انتقال دادی روز عید فطر هم جواب مثبتشومیگیری انشاالله ماشین حساب کی بو ...

ای جانم بله همینطوره الهی که تو این عید بعد چندین سال خدا دلمو شاد کنه بحق آیه های قرآن دل هممونو  شاد کنه به هممون  نی نی سالم بده حتما دعاگوتم عزیزم الهی قابل باشم من تک تک خانمای نی نی سایت رو بخدا هربار دعا میکنم هیچکس اندازه ماها همدیگرو درک نمیکنه ماها هرکدوم یجور درد کشیدیم الهی خدا کمکمون کنه و امسال بهترین سال باشه برای هممون.

سلام عزیزم خیلی شاخ در آوردم  کجا میری دکتر؟؟؟  مگه رحمت مشکل داره؟؟؟!!!!،  ما این ...

زینب جون قبل از انتقال نیاز هست آزمایش خاصی انجام بدیم ؟منظورم تیرویید و این چیزا هست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...