2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلاممم جانم تاساعت7بیدارم بیادتو برات صلوات میفرستم ازته دل که کنجدات بچسبن دلت تا9ماه. خوشحاللل باش ...

الهی خیر ببینی عزیزدل یک دنیا ممنون من اومدم با کنجدام  وای مهربون جون دکتر بهم نشون دادشون تو سونو یهو دلم رفت براشون  خیلی حس خوبی بود☺

در اندک من تویی فراوان یارب..
مطمئنم انتظار کشیدنت تموم شده عزیزم توکل کن به خدا انشالله به حق همین ماه عزیز مادر بچه های سالم و ...

ممنونم نیلو جون الهی خودتم بزودی مادر بشی عزیزدلم مرسی از دعات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم من انتقال دادم دو تا بلاست خیلی خیلی ازتون ممنونم که دعام کردید وای خانما امروز ولادت امام حسن هست من تو مرکز فهمیدم انقد خوشحال شدم به فال نیک گرفتمش الهی امام حسن شفاعت هممونو  بکنه و مامان بشیم کنجدا منم بهم بچسبن  تو سونو امروز دیدمشون یهو دلم غش کرد براشون 🥰

التماس دعا بازم دارم ازتون مرسی خواهرای مهربونم💚

سلام دوستای عزیزم من انتقال دادم دو تا بلاست خیلی خیلی ازتون ممنونم که دعام کردید وای خانما امروز ول ...

ای جاااان دلممم...مبااااارکاااا باشه مامان خانمی 😍😍😍😍😍😍🤗🤗🤗

الهیییی محکممممم بچسبن ب دلت و بعد نه ماه صحیح و سااالم بغلشون بگیری عزیزدلممم😍😍❤❤😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام دوستای عزیزم من انتقال دادم دو تا بلاست خیلی خیلی ازتون ممنونم که دعام کردید وای خانما امروز ول ...

راستي واسه  پروژسترون كسي  تو خونه برات ميزنه؟ بايد ساعت خاصي باشي؟من خونه ام طبقه دومه  بدون اسانسور واسه اون موقع نميدونم بايد چيكار كنم

وای عزیییزم... منم یه بار همینجوری شد سلیطه بازی دراوردم رفتم اورژانس بهم گفتن اصلا تو این هفته حرکت ...

واقعا خیلی ناراحتم دوروزه خیلی کم حس میکنم و خیلی ضعیف میزنن مثل هفته های قبل که هنوز ضربه هاشون جون دار نبود 😔دختر پسرن😍البته دخترم دوسه با  تغیر جنسیت داده میترسم لباس بخرم😅

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
وای عزیییزم... منم یه بار همینجوری شد سلیطه بازی دراوردم رفتم اورژانس بهم گفتن اصلا تو این هفته حرکت ...

عزیزم من شکمم سمت چپ که پسرمه خیلی سفت میشه یه موقع میپیچه البته دوروزه اونم حس نمیکنم‌بعدم جابه جا میشم پهلو به پهلو شکمم درد میگیره طبیعیه؟دکترم گفته استراحت مطلق نشین راه نرو ولی من معدم داغونه رو چپ درد و سوزش شدید میگیرم به راستم پای راستم شدید درد میگیره کلا ده دیقه رو یه طرفم میخوابم نهایت بعد از درد پا میشم‌میشینم دویاره سمت مخالف میخوابم کلا کارم‌همینه شبا صرر نداره بره سرویکس؟😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزيزم ايشاله مامان شدي ،راستي بعد انتقال تو مركز استراحت كردي  

سلام گلم ایشالله،خیلی ازت ممنونم بله استراحت کردم البته بعد انتقال چند دقیقه بعدش خودمون باید پاشیم تا ریکاوری بریم اونجا تخت هست دراز بکشیم فکر کنم بیست دقیقه ای بودیم بعدم خودمون  رفتیم بخش باز نیم ساعتی هم اونجا دراز کشیدیم بعدم مرخص شدیم

ای جاااان دلممم...مبااااارکاااا باشه مامان خانمی 😍😍😍😍😍😍🤗🤗🤗 الهیییی محکممممم بچسبن ب دلت و ...

خیلی ازت ممنونم عزیزم مرسی از دعات ایشالله ایشالله مامانشونو دوست داشته باشه بچسبن بهم ولم نکنه. الهی خودتم بزودی مامان نی نی سالم و صالح بشی گلم.

الهی خیر ببینی عزیزدل یک دنیا ممنون من اومدم با کنجدام  وای مهربون جون دکتر بهم نشون دادشون تو ...

واییی سلام مامان خوشگل نی نی هاچطوری؟؟؟ وای توگفتی منم دلم ضعف رفت براشون کوچولوها. وای فقط فکربارداری وجنین هارشدمیکنن وتشکیل اعضاوصورت و... وای چه شود😍😍😍

تبریک میگم ایشالله دوهفته بعد خوش خبربیای

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

آره عزیزم آزمایشات رو دادم عدد سی دی مارکرام نرمال بود حتی مرز هم نبود ولی اصفهان ب ایمونولوژیست ن ...

خوبه ازمایش ها رو دادی من نتونستم بدم پناه بر خدا  افتادم تو انتقال دوم

خدایا شکرت
راستي واسه  پروژسترون كسي  تو خونه برات ميزنه؟ بايد ساعت خاصي باشي؟من خونه ام طبقه دو ...

من سر ساعت یازده نیم تا حالا زدم امروزو که مرکز زدن برام میخوام چهار پنج روز اولو پرستار بیاد خونه برام بزنه. والا دکترا که میگن پله مهم نیست آهسته برید اشکالی نداره