2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
امیدوارم برات جور بشه بری ولی اگه شرایطتش رو نداشتی بهم اطلاع بده ممنون میشم. انتقال من اخر همین ماه ...

ازمایش ها رو دادی؟ ۳ هفته تا یک ماه جوابشون طول میکشه 

خدایا شکرت
مشورت کن عزیزم. اگه تعداد جنینات زیاد باشه آدم میتونه ریسک کنه انجام بده. کدوم شهری دکترت کیه

عزیزم مثلا اگه از جنین های تعیین جنسیت شده یک تعداد دختر و یک تعداد پسر باشن و من پسر بخوام و انتقال دادن نشد از جنین های دخترم هم میتونم استفاده کنم یا اونا از بین میرن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم اكه بچه نداري تعيين جنسيت نكن حيفه تو تعيين جنسيت جنين چند تاش ازبين ميره أولا بايد كيفيت عالي ...

اول ببینم کیفیت جنین ها چطور میشه 

انشالله که همه با کیفیت خوب باشه توکل به خدا

عزیزم خیلیا اینجا انجام دادن یکیش مامان ماهک جون که گل پسرش دنیا اومده یکیشم خود من که دوبار انجام د ...

نه هنوز بچه ندارم و برای اولین باره می رم برای میکرو

هر چی خدا بخواد به نظرم اگه قسمت من پسر باشه بدون تعیین جنسیت هم پسر میشه. میسپرم به خودش که صلاح ما رو می خواد.

عزیزم خیلیا اینجا انجام دادن یکیش مامان ماهک جون که گل پسرش دنیا اومده یکیشم خود من که دوبار انجام د ...

عزیزم مشکل ماهک جون چی بود که ivf انجام داده ؟؟

تعداد صفحات بالاست نتونستم بخونم

عزیزم شما ابن سینا میری ؟؟ دکترت کیه؟؟

به نظر من دکترت رو عوض کن .درسته هر چی خدا بخواد همون میشه ولی دست با دست هم فرق داره شاید قسمت تو رفتن به دکتر دیگه باشه

خیلی هارو تو تاپیک ها دیدم دوبار نتیجه نگرفتن همین که دکتر شون رو عوض کردن مثبت شدن البته گفتم هر چی خدا بخواد همون ولی شاید گره کار تو رو پیش دکتر دیگه ای گذاشته

فقط نظرم رو گفتم انشالله از حرفم ناراحت نشی و این سری بهترین نتیجه رو بگیری

ازمایش ها رو دادی؟ ۳ هفته تا یک ماه جوابشون طول میکشه 

آره عزیزم آزمایشات رو دادم

عدد سی دی مارکرام نرمال بود حتی مرز هم نبود

ولی اصفهان ب ایمونولوژیست نشون دادم گفت اوضاع سی دی مارکرات خرابه و برام سرم نوشت

الان میخام اگه شد با زرنانی و یه دکتر دیگه ویزیت بشم نظرشونو بپرسم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اول ببینم کیفیت جنین ها چطور میشه  انشالله که همه با کیفیت خوب باشه توکل به خدا

عزيزم شما وقتي ميگين تعيين جنسيت اونا ديكه به شما اطلاع نميدن كيفيت چطوره خودشون تعيين جنسيت ميكنن ولي ميتونين  اول جنين ها فريز كنين بعد اكه خواستين موقع انتقال تعيين جتسيت ميكنن

عزيزم شما وقتي ميگين تعيين جنسيت اونا ديكه به شما اطلاع نميدن كيفيت چطوره خودشون تعيين جنسيت ميكنن و ...

درسته من هنوز اول راهم هنوز نوبت دکترم نشده برم ببینم دکترم چه صلاح میدونه 

شاید انجام ندادم هر چی خدا بخواد  

عزيزم شما وقتي ميگين تعيين جنسيت اونا ديكه به شما اطلاع نميدن كيفيت چطوره خودشون تعيين جنسيت ميكنن و ...

اگه از جنین هام یک تعداد دختر و یک تعداد پسر باشه و من پسر بخوام جنین های دختر رو اگه بخوام فریز میکنن یا اونا از بین میره؟؟؟؟

خدا بگم چيكارتون نكنه😂😂😂😂دارچين منتظر رنگ آبي هستش😂😂😂معذرت چيه دختر راحت باش😂الهي خدا دوتا ب ...

سلام عزيزم شما قبل انتقال اسپرين وپردنيزولون داشتين ؟ با استراديول شروع كردين دوتاش رو ؟ روزي يكي پردنيزولون ميخوردين يا نصف؟

از چند پريودي براتون نوشت؟

از روز سيزدهم سيكل يعني از امروز بايد شروع كنم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزيزم شما قبل انتقال اسپرين وپردنيزولون داشتين ؟ با استراديول شروع كردين دوتاش رو ؟ روزي يكي پر ...

سلام حنا جون ببخشید پیامتو دیدم جواب دادم ، برای من از روز سوم پریودی استرادیول و اسپرین شروع شد و از روز انتقال پردنیزولون روزی یکی 

ممنونم دوست عزیز. والا دروغ چرا دیشب کلا این پهلو اون پهلو شدم خوب نخوابیدم ولی به امید خدا میخوام ب ...

ایشالا به خیر و خوشی انتقال میدی عزیزم ما اینجا منتظرت هستیم برات حمد میخونم توکل بر خدا