2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ازت ممنونم عزیزدلم الهی خودت چند روز دیگه بیای اینجا بهمون بگی بتات عالیه و ما از ته دلمون برات ...

خدا رو و شکر همسر پایه ای داری, مال من که بیخیال تمامممه اصلایه اوضاعی. 

فداتشم ممنونم ازت توکل بخدا, برات دعا میکنم وسرحدیث کساالان بیادتم

عشقم تو داري مامان ميشي، تو بايد براي ما دعا كني😁 التماس دعا، به سلامتي بري و نه ماه بياي از ترشح ه ...

😂ایشالله مرسی عزیزم الهی خودتم بزودی مامان بشی. مرسی از دعات 

در اندک من تویی فراوان یارب..
نميدونم باهاش اسبرين بخورم چون از زينبي هم پرسيدم كفت با ٤ تا استراديول بهتره اسپرين بخوري دكتر ...

نمیدونم عزیزم اطلاعی ندارم در این مورد .

مامان سمر جون عزیزم استرس نداشته باش به این فکر کن میری کنجداتو به سلامتی میاری خونه ، قبل خواب صلوا ...

ممنونم دوست عزیز. والا دروغ چرا دیشب کلا این پهلو اون پهلو شدم خوب نخوابیدم ولی به امید خدا میخوام با انرژی خوب برم ایشالله نی نیامو  بیارم خونشون الهی که بمونه برام ممنونم از دعات الهی خودت بزودی حاجت روا بشی

وای خوشبحالت چ حس خوبیه فردا جوجه هات میان تو وجودت انشالله به سلامتی و شادی انتقال بدی ریلکس باش ...

یک دنیا ازت ممنونم عزیزم الهی بزودی خودت بیای بگی مامان شدم . توکل بخدا ممنونم از دعات شماها دوستای خیلی خوبی هستید دلم واقعا بهتون گرمه.

سلام عزیزم خوبی‌؟  چرا جدیدا ماهیتابه آنا جون لازم میشه آخه 😉😉😉😉 وقتی گفته نرمال یعنی نرم ...

مرسی زینبی جون یک دنیا ممنون التماس دعا دیگه دارم میرم انتقال توکل به خدا مرسی از جوابت گلم 😉

خدا رو و شکر همسر پایه ای داری, مال من که بیخیال تمامممه اصلایه اوضاعی.  فداتشم ممنونم ازت توک ...

وای مهربون جون خیلی ازت ممنونم خیلی لطف کردی. شنبه منتظر خبر خوشحالیتیم که بیای سرکیف بیاریمون ایشالله😉

عزیزم با دل قرص برو ایشالا خدا این بار مامان شدن برات درنظر گرفته 😍🤲

خیلی ممنونم ازت عزیزم ایشالله . ایشالله چند روز دیگه خودت بیای بگی مامان شدی ما ذوق کنیم برات. 

دوستای گلم من دیگه برم دو رکعت نماز حاجت و حدیث کسا بخونم به یاد تک تکتون دعا میکنم مرسی از همتون که انقد بهم دلگرمی دادید یک دنیا ازتون ممنونم الهی ثواب دعاهاتون به خودتون برسه و هرچه زودتر مادر بشید اونایی هم که دارن خدای مهربون براشون حفظ کنه به امید خدا میرم که نی نی یامو  بزارم تو دلم ایشالله که بمونه برام از پیشم نرن . 

نميدونم باهاش اسبرين بخورم چون از زينبي هم پرسيدم كفت با ٤ تا استراديول بهتره اسپرين بخوري دكتر ...

بخور ضرري نداره منم ٤ تا استراديول دارم باهاش اسپرين دارم و هپاربن هم دارم ميزنم از قبل انتقال