2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام مامان سوفی، دکتر زرنانی برای فاکتورهای ایمنی انعقادی، روی کدوم موارد بیشتر تاکید داشت، نسخه آزم ...

همه رو مینویسه نمیدونم رو کدوم بیشتر تاکید داره

همه براش مهمن

اما میگه حتما حتما برید آزمایشگاه کاج سعادت آباد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اخه براي من هفته ٨ اونقدر بود زي زي جون ميترسم بالاتر برم كمتر بشه حالا شنبه نوبت دارم از دكترم بازم ...

عزیزجان هفته ۸ با هفته ۱۱ خیلی تفاوت ندارن...من اولین بار ۱۱ هفته بودم تو سونوی ان تی بهم گفتن که طول سرویکسم ۳۶ هست که تا هفته ۲۰ هم همچنان همونقدر بود...اصلا نگران نباش سرویکس به این خوبی داری برا چی باید کم بشه!!! انشاالله همون خدایی که بهت دادتشون برات حفظشونم میکنه حیفه این روزا رو با استرس الکی خراب کنی

با جوجه هات عشق کن بابا،،،بعدا افسوسشو میخوری بخدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه رو مینویسه نمیدونم رو کدوم بیشتر تاکید داره همه براش مهمن اما میگه حتما حتما برید آزمایشگاه کا ...

خیلی ممنونم، خیلی خوب شد که گفتین، آزمایشگاه کاج باید برم

برای قبل ازمایش شرایط خاصی هم باید رعایت بشه،

نسخه، یا برگه آزمایشتون رو دارید، که همونارو انجام بدم، لطف می کنید

من كلا هميشه نگرانم☹️ ببخشيد معذرت ميخوام الان دو سه روزه ترشح ابكي بي رنگ و بو دارم گاهي لباس زيرمو ...

عزیزم حالا کو تا مایع امنیون اون قدر بشه که ترشح کنه 

نترس گلم اینا ترشحات طبیعیه بارداری هست پد روزانه بذار تند تند عوض کن 

سلام گلم. ببخشید شما هم dfi و DNA بالا بود و با مصرف داروهایی مانند سینال اف و آل کارتینین وامپول ها ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم بله ما هم dfi اول 35 بود دومی شد 38

دارو هم فقط دکتر صلاح دید ویتامین سی 250 باشه و ویتامین ای 100 بود روزانه، و نزدیک پانکچر هم ولمن داشتیم

مشکل اصلی ما اگلوتینیشن یعنی چسبندگی اسپرم های همسرم 

رویان رفتیم، دو بار iui کردیم، همسرم بعد از iui دوم التهاب بیضه پیدا کرد که شک کردن به تورشن و جراحی شد، خدا رو شکر پیچش بیضه نبود 

بعد دوباره خواستیم اقدام کنیم دوباره علائم عفونت داشت که فهمیدم تنگی مجرا داره و با سیستوسکوپی عمل کردن و مجرا باز شد 

خواستیم اقدام کنیم من فهمیدم اندومتریوز دارم، که مونده بودم عمل کنم یا نه، که تصمیم بر دو انتقال شد و دکترم گفت اگر دو بار منفی شدی بیا عمل، که همون انتقال اول باردار شدم

خانما سلام میشه لطفا این آزمایش منو ببینید، باورتون میشه این آزمایش صفحه دوم آزمایش تیروئیدم بودا و ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

چرا جدیدا ماهیتابه آنا جون لازم میشه آخه 😉😉😉😉

وقتی گفته نرمال یعنی نرمال، حالا یه ذره بالاتر مشکلی نیست 😉 😉 😉 😉 😉 

PCR آزمایش کروناست، crp یعنی فاکتور التهابی که تو بیماری ها از جمله کرونا بالا میره

خیلی ممنونم، خیلی خوب شد که گفتین، آزمایشگاه کاج باید برم برای قبل ازمایش شرایط خاصی هم باید رعایت ...

نه عزیزم نسخه رو ندارم گذاشتم ایران

برای من کامل ننوشت چون بعضیاشو تو امریکا داده بودم و اونهایی که نداده بودم نوشت برام

تا فردا صبح نتیجه رو برات میذارم از رو نتیجه میتونی متوجه بشی چیا رو برام نوشته بوده

سی دی مارکرها هم براش مهمه که من چون هنوز بادار بودم نمیشد برام بنویسه

باید از بارداری سه ناه گذشته باشه

حتما میفرستم جواب رو برات

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اما خیلیا با تحرک ومورفو صفر مامان شدن چرا ایقد ناامیدی  چندتا جنین داری  با دی اف ای چن ...

ای جون دل من مامان آینده عاشقتم برای صدمین بار عشقم دی اف آی سی و پنج تا جنین داشتم چهار تا انتقال دادم عزیزم. یک جنین باز شد از بین رفت 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
پس ١ ماهه خوردين كي به سلامت انتقال دارين؟

تقريبا يك ماه خوردم،

سلامت باشي عزيزم،  هفته پيش كه سونو شدم دكتر گفت دوشنبه ١٣ اردي بهشت، ولي امروز بهم گفتن كه يكشنبه بيا براي سونو. احتمالا آخر هفته ديگه باشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فرتيل سي ام روزي چند تا؟ از روز پريود ميخوري يا قبلترش بهت داد؟

فرتيل روزي سه تا، از فردا گفت شروع كنم. صبح و ظهر و شب

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️