2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزان  من امروز روز سوم انتقالمه ، مدت هاست کنارتون هستم و پیاماتون رو میخونم ولی تا ...

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا.

جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم: ستاره68/جزء سوم: مامانو_ سوفي/جزء چهارم: پشمالو/جزء پنجم: nillo68/جزء ششم: آستاره/جزء هفتم: مهربون21/ جزء هشتم: داداشممم/جزءنهم:khanomiman/ جزء دهم: berenjak/جزء يازدهم: هااآااتفيان/ جزء دوازدهم: نازنينnazi/ جزء سيزدهم: hanijoon/ جزء چهاردهم: سروصنوبر/ جزء پانزدهم: پروانه22/ جزء شانزدهم: سمر67/ جزء هفدهم: ماهنده/جزء هجدهم: رزانا68/ جزء نوزدهم: نغمه99/جزء بيستم: چيکا/ جزء بيست و يک: سارادلارام/ جزء بيست و دوم: پناه1989/ جزء بيست و سوم: مهگلل/ جزء بيست و چهارم: نگار_حکيم/ جزء بيست و پنج: mehremah

باقي دوستان هرکي ميخواد اعلام کنه

تا پايان ماه مبارک رمضان فرصت هست براي خوندن، انشالله خدا توي همين ماه يه عيدي خوبي بهتون بده عزيز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  قبول باشه به منم یه جز بدید

جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم: ستاره68/جزء سوم: مامانو_ سوفي/جزء چهارم: پشمالو/جزء پنجم: nillo68/جزء ششم: آستاره/جزء هفتم: مهربون21/ جزء هشتم: داداشممم/جزءنهم:khanomiman/ جزء دهم: berenjak/جزء يازدهم: هااآااتفيان/ جزء دوازدهم: نازنينnazi/ جزء سيزدهم: hanijoon/ جزء چهاردهم: سروصنوبر/ جزء پانزدهم: پروانه22/ جزء شانزدهم: سمر67/ جزء هفدهم: ماهنده/جزء هجدهم: رزانا68/ جزء نوزدهم: نغمه99/جزء بيستم: چيکا/ جزء بيست و يک: سارادلارام/ جزء بيست و دوم: پناه1989/ جزء بيست و سوم: مهگلل/ جزء بيست و چهارم: نگار_حکيم/ جزء بيست و پنج: mehremah/ جزء بيست و ششم: آليسوم

تا پايان ماه مبارک رمضان فرصت هست براي خوندن، انشالله خدا توي همين ماه يه عيدي خوبي بهتون بده عزيز

سلام مامان مهربون🌹برای همه دعا میکنم که انشاالله به حق حضرت زهرا (س) همگیمون طعم شیرین مادر شدن رو ...

ممنون چقدرخوبی تو اخه😍😍😍خدا خیراین دنیاواخرت نصیبت کنه. ایشالله بزودی بیابگی مامان شدی, منم دعاکن شنبه برم ازمایش ازاسترس خیالم راحت بشه

ممنون چقدرخوبی تو اخه😍😍😍خدا خیراین دنیاواخرت نصیبت کنه. ایشالله بزودی بیابگی مامان شدی, منم دعاکن ...

مهربون جون من از روز اول انتقال شما و ماهنده جون پیگیر احوالتون بودم به دلم افتاده که مامان شدید به حق این ماه مبارک ، عزیزم صلوات بفرست دلت اروم بشه  😍

واه چرا اینجور میکنی با خودت دختر😐 چیکاجون و آلا جونو میگم گیستو بکشن ها😅 بشین آروم باش بگذره بری ...

وااای منو چیکا معروف شدیم به گیس کش ها  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مهربون جون من از روز اول انتقال شما و ماهنده جون پیگیر احوالتون بودم به دلم افتاده که مامان شدید به ...

سلام عزیزم خیلی ممنون که بیادم بودی😘😘😘راست میگی؟؟ من که خودم دیگه نمیدونم چیکارکنم کلافه شدم میگم فقط برم ازمایش خلاص شم ازدوراهی

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم جزء دو ...

هر جزئی ک موند منم هستم ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم ...

سلام ۲۷ با من

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
سلام ۲۷ با من

جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم: ستاره68/جزء سوم: مامانو_ سوفي/جزء چهارم: پشمالو/جزء پنجم: nillo68/جزء ششم: آستاره/جزء هفتم: مهربون21/ جزء هشتم: داداشممم/جزءنهم:khanomiman/ جزء دهم: berenjak/جزء يازدهم: هااآااتفيان/ جزء دوازدهم: نازنينnazi/ جزء سيزدهم: hanijoon/ جزء چهاردهم: سروصنوبر/ جزء پانزدهم: پروانه22/ جزء شانزدهم: سمر67/ جزء هفدهم: ماهنده/جزء هجدهم: رزانا68/ جزء نوزدهم: نغمه99/جزء بيستم: چيکا/ جزء بيست و يک: سارادلارام/ جزء بيست و دوم: پناه1989/ جزء بيست و سوم: مهگلل/ جزء بيست و چهارم: نگار_حکيم/ جزء بيست و پنج: mehremah/ جزء بيست و ششم: آليسوم/ جزء بيست و هفتم: باجي1983/ جزء بيست و هشتم: alaae