2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
بچه ها تروخدا برای منهم دعا کنین با دلای پاکتون خسته ام داغونم ، بخدا قسم دلم میخواد خودمو بکش ...

سلام

عزیز دلم تو که هر کاری لازم بوده تا حالا انجام دادی

رها کن یک کم

دعا میکنیم برات ولی نه برای اینکه بمیری!

دعا میکنم زود زود از اونجایی که انتظارشو نداری نتیجه بگیری ان شاالله

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تروخدا برای منهم دعا کنین با دلای پاکتون خسته ام داغونم ، بخدا قسم دلم میخواد خودمو بکش ...

خدانکنه به چیزای مثبت فکر کن اینجوری که بدتر داغون میشی با ارامش برای انتقال برو

یا رب العالمین
شاید ولی دکتر میگه همه شرایط هم که فراهم باشه ۳۰تا۴۰درصد احتمال مثبت شدن هست

اره واقعا. فقط خدا باید بخواد. امشالله اینبار مثبت میشی عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
استرادیول نداشتم من انتقال فرش بود همون داروهای پانکچر راداشتم پرگوریس روزی یوی دوبود که ۳روز اخرو د ...

اصلا پانکچر هم میکنن پریود اول خیلی زودتر از موعد میاد اگر دقت کرده باشی نمیدونم این پانکچر و داروها چه تاثیری میذاره که پریود زودتر میاد حتما تاثیری تو ضخامت آندومتر داره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

عزيزم الهي بميرم براي ارامشت صلوات فرستادم گلم😔😔😔از رحمت خداوند نااميد نشو فداتشم❤️

خداياشكرت....❤️ 
این که میگی قرص حساسیته؟ نمیدونستم اصلا تا الان بهش اهمیت نداده بودم خودمم گفتم لابد بخاطر آمپولاس ت ...

اره سیتریزین یه قرص حساسیته واسه خارش و آبریزشای فصلی و اینجور چیزا میخورن البته دیگه نخور چون پس فردا انتقال داری یا اگه خیلی اذیتی از دکترت بپرس بخور

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

عزبزم پیامتو دبدم‌ اشک جمع شد تو چشام 

منم خیلی داغونم این روزا فقط دنبال یه گوش شنوام که درددل کنم باهاش خودمو خالی کنم بعدش انگار نه انگار... خیلی دلم هوای حرم کرده خیلی خستم 😔😔😔😔

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره سیتریزین یه قرص حساسیته واسه خارش و آبریزشای فصلی و اینجور چیزا میخورن البته دیگه نخور چون پس فر ...

نه اذیت نیستم اصلا خارشم خیلی خیلی کم بعضی موقع ها ولی فکرمو یکم درگیر کرده بود ممنونم عزیزم اره الان دیگه نمیخورم خیلی خیلی التماس دعا دارم مرسی مهربون الهی خودتم بزودی حاجت روا بشی

در اندک من تویی فراوان یارب..
خداروشکر پس. خیر ببینی گلم مرسی ازت ممنونم

فدات عزیزم هیچوقت اونروز و یادم نمیره که سر داروهات چه فشار عصبی بهت وارد کرده بودن بخدا همون روز گفتم کلی جنین برای سمر جون تشکیل میشه من مطمئنم 

الانم میگم بی استرس برو ایشالله با اولین انتقالت مثبت میشی عزیزم

ایشالا به حق این ماه مبارک خدا جواب دل شکستتو بده دامنت سبز بشه عزیزم 🙏🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
فدات عزیزم هیچوقت اونروز و یادم نمیره که سر داروهات چه فشار عصبی بهت وارد کرده بودن بخدا همون روز گف ...

وای مرسی عزیزم  کلا این پروسه میکرو خیلی روح روان آدمو به چالش میکشه. الهی آمین واقعا از دعات ممنونم الهی هممون صاحب نی نی سالم بشیم و با بغل کردنشون به آرامش برسیم

در اندک من تویی فراوان یارب..

عزیزم جونم انشالله که خدا بهت آرامش بده خیلی برات دعا میکنم خدا بزرگه نا امید نشو گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ابن سینا چه جوریه با سونو انتقال میده؟

ابن سینا قبلا بدون سونو بوده از چیزایی که اینجا خوندم اما عمق رحم و تو بیهوشی میگرفتن اما الان بعید میدونم بدون سونو باشه باز از بچه ها بپرسیم مطمئن بشیم، انتقال با سونو هزینه جدا داره، تو مرکز ما اینجوری بود بابتش پول میگرفتن یعنی فاکتور گرفتم توش نوشته بود هزینه سونوگرافی