2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
پس دیواره ضخیم بوده؟اخه ۵روز قبل پانکچرم دکتر گفت ضخامت کمه احتمال داره انتقال نداشته باشی جنین هارا ...

دارو چی داشتی بعد این حرفش؟ استرادیولتو زیاد نکرد؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ببین من بعد انتقال فقط روزی ۳تا شیاف اندومترین ۱۰۰ داشتم و یه دوفاستون بنظرت زیادنبود؟دکترم گفت ۳تا ...

عزیزم منم همش حس میکنم دارم پریود میشم. چهار روز دیگه موعدمه ولی آزمایشم پونزدهمه ولی بدجور علائم دارم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی این ربطی به اون بیماری پوستی که شما گفتی دارید نداره؟  طبیعیه دوماهه هستش

چرا یه سیتریزین نخوردی خوب؟ نه اون بیماری هر روز پوست میریزه دوباره  صبح پوست جدید روش میاد زیرشم همش قرمزه خارشم نداره اصلا بزنی تو نت میاد مال من شدید نیست اما خوب احساس میکنم داره زیاد میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اوکی عزیزم خیلی ممنونم حتما همینطوره که میگید. مرسی که ج دادین

نگران نباش الان دیگه اکثر جاها تو بیهوشی میگیرن که بیمار درد نکشه

چرا یه سیتریزین نخوردی خوب؟ نه اون بیماری هر روز پوست میریزه دوباره  صبح پوست جدید روش میاد زیر ...

این که میگی قرص حساسیته؟ نمیدونستم اصلا تا الان بهش اهمیت نداده بودم خودمم گفتم لابد بخاطر آمپولاس تا اینکه امشب اون پیام شمارو دیدم گفتم بپرسم ازتون.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم منم همش حس میکنم دارم پریود میشم. چهار روز دیگه موعدمه ولی آزمایشم پونزدهمه ولی بدجور علائم دا ...

من موعدم خیلی فاصله داشت شانس من بود زودپریود شدم.

علایم را اخه میگن بابارداری مثل همه شماهم انشالله مثبت میشی

یا رب العالمین
من موعدم خیلی فاصله داشت شانس من بود زودپریود شدم. علایم را اخه میگن بابارداری مثل همه شماهم انشالل ...

احتمال نداره چون هایپر شدی و التهاب داشت بدنت دارو و جنین رو نپذیرفته باشه؟ چون من ماه تخمک کشی زودتر از موعد پریود شدم. البته هایپر خفیف بودم

بچه ها تروخدا برای منهم دعا کنین با دلای پاکتون

خسته ام داغونم ، بخدا قسم دلم میخواد خودمو بکشم تموم شه این دربه دری 😭 خیلی حالم بده

دیگه تحملشو ندارم انقدر سختی بکشم

دعا کنین بمیرم خلاص شم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها تروخدا برای منهم دعا کنین با دلای پاکتون خسته ام داغونم ، بخدا قسم دلم میخواد خودمو بکش ...

خدا نکنه😔 عزیزم قوی باش خدا بزرگه

بچه ها تروخدا برای منهم دعا کنین با دلای پاکتون خسته ام داغونم ، بخدا قسم دلم میخواد خودمو بکش ...

نگو عزیزم الهی که بحق این ماه عزیز هرچه زودتر دامنت سبز شه گلم کاملا درکت میکنم منم شده روزایی که همین حس رو داشته باشم ولی چاره چیه باید باز تلاش کنیم تا به مرادمون  برسی الهی که بحق پنج تن هرچه زودتر خلاص بشی از ناباروری و بزودی طعم مادر شدن بچشی

در اندک من تویی فراوان یارب..
احتمال نداره چون هایپر شدی و التهاب داشت بدنت دارو و جنین رو نپذیرفته باشه؟ چون من ماه تخمک کشی زودت ...

شاید ولی دکتر میگه همه شرایط هم که فراهم باشه ۳۰تا۴۰درصد احتمال مثبت شدن هست

یا رب العالمین