2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ٢٠ تخمك گرفتن ٨ تاش نابالغ بود يعني بي كيفيت از١٢ تخمك بالغ ٨ جنين  ولي قبل پانكجرهيچ م ...

چه خب که ۲۰ تا داشتی ۸تا جنین هم عالیه انشالله خیلی زود خدا بهت یه گل پسر بده. ذخیرتون چند بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام سمر جان ایشالا ک خطای آزمایشگاهی هست و انتقال میدی و مثبت میشی برات خیلی دعا میکنم

خیلی ازت ممنونم گلم واقعا محبت میکنی منم برات حمد میخونم انشالله هرچه زودتر مادر بشی و به آرامش برسی گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام به همگی

نماز روزه هاتون قبول

من ١۴ تا آمپول پروژسترون ٨ تا انوکسا و ٢٠ تا قرص دوفامد دارم

چون هفته ٣٢ هستم دیگه این داروها نیازم نیست اگه کسی لازم داره پیام بده تقدیمش میکنم، فقط من تهران هستم 

یعنی برای شما هم بالا بود ولی انتقال دادن؟  من همش می ترسم انتقالمو کنسل کنن. اصلا عجیبه تا حا ...

نه عزیزدلم اخه ضخامت بالانرفت دیگه انتقال نشد. نگران نباش خواهرم حتماهرچی که صلاح هستش... منم خیلی امتحان شدم سرانتقال... انشالله خیره خیلی ناراحت شدم گریه های خودم یادم افتاد دلم گرفت برات

سلاام عزیزم خوبی? چیشده؟ من خبر ندارم چرا ازحالت🤔ببخش من بی معرفتو

سلام گلم ممنون تو خوبی؟ نگو اینجوری عزیزم شماها از همه با معرفت تر هستین

مهربون جون بدترین روزای زندگیمو تو این یکی دو ماه اخیر طی کردم خدا سر هیچ بنده ای نیاره

تو سونوی ان تی بهم گفتن ان تی بچه ام بالاس باید آمنیوسنتز شم روز و شبم با گریه گذشت بیست روز بعدش آمنیو شدم دوباره بیست روز منتظر موندیم جوابش بیاد که شکر خدا سالم بود بعد گفتن ممکنه آنومالی مشکل باشه با هزار جور استرس رفتیم آنومالی اونم سالم بود شکر خدا بعد گفتن باید اکوی قلب هم بری ممکنه قلبش مشکل داشته باشه اونم رفتم اونم سالم بود این مدت دکترا فقط با روح و روانمون بازی کردن تو اتاق اکو دکتر گفت ضربان خودت ۱۳۰ میزنه ضربان بچه ۱۵۰ چه خبرته داری خودتو میکشی؟ انقد استرس داشتم طفلی بچه ام یه جا واینمیستاد قلبشو زوم کنه..انقدر سختی کشیدم فکر میکنم اندازه ده سال پیر شدم

چه خبر از خودت عزیزم خیلی وقته نمیومدم تاپیک کلا بیخبرم از همه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دلیل اینکه چرااینقد جنین کم تشکیل شده نگفتن؟ دکتر علیرضایی هم گفتن میتونی قبل پانچر عمل کنی یا پانچر ...

والا امروز از دکتر جنتی پرسیدم ممکنه به خاطر مورفو صفر شوهرم باشه گفت نه، دکتر پادمهر گفتن آندومتریوز رو کیفیت تخمک تاثیر میذاره منم هیچی مکمل و تقویتی نخورده بودمو همین جوری رفته بودم تو سیکل

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه عزیزدلم اخه ضخامت بالانرفت دیگه انتقال نشد. نگران نباش خواهرم حتماهرچی که صلاح هستش... منم خیلی ا ...

شرمنده گلم یادآور ناراحتی برات شدم. واقعا خود پروسه آی وی اف یه طرف این استرسا  و سنگایی که جلو پامون تو راهش میفته هم یه طرف. توکل به خدا باید تسلیم بشم به خواسته اش تا ببینم فردا چی پیش میاد برام. بازم از همدردیت  ممنونم و ازت عذر میخوام که ناراحتت کردم فقط با تو دلیات  برام دعا کن ایشالله بزودی خدا دلتو شاده شاد کنه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام گلم ممنون تو خوبی؟ نگو اینجوری عزیزم شماها از همه با معرفت تر هستین مهربون جون بدترین روزای زن ...

الهییی بمیرممم عزیزدلم خواهرم درسته خیلی سختی کشیدی ولی باپیامت خداشاهده کلی خوشحال شدم که بارداری یاخدااا😍😍😍نترس مامان مهربونش حتماکوچولوجان سالم میادبعداینهمه مدت اومده دیگه اذیت نمیکنه که مامانشو, برای سلامتی خودت ونی نی جان حمدمیخونم.

منم سلامتیت بالاخره غول انتقال رو شکست دادم وانتقال دادم الانم روز8هستم چندروزی کمردرد داشتم خوب شده امروز... ولی هفته دوم انتظارسخته باروان ادم بازی میکنه ولی پیام تو امیدوارم کرد شدید وگریم گرفت. 

بازم من بی معرفت روببخش خواهر جون🤗🤗😚😚😚

شرمنده گلم یادآور ناراحتی برات شدم. واقعا خود پروسه آی وی اف یه طرف این استرسا  و سنگایی که جلو ...

نه جانم ناراحتم نکردی تو میفهمم انتظار انتقال چیه من خودم کشیدم خیلی چیزبدیه هرماه هی کلی بری دکتراخربگن نشد بروماه بعدبیا. چشم بخداقابل باشم همین الان بازم دلم شکسته گریه مبکنم برات دعا میخونم. توام منودعاکن هفته دوم انتظار سخته اینکه نمیدونی جواب چی میشه

مرسی عزیزم  یعنی روزی چندتا پرگوریس میزدی چند تا hmg

با عارفی روزی 5 تا پودر با سه تا آب می زدم. فقط اولش اچ ام جی برام تجویز کرد که بعد روز پنجم یه دکتر شیفت بجاش اومده بود وقتی سونو کرد دید اوضاع فولیکولها خوب نیست کلا مارکو عوض کرد و پرگوریس گرفتم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه عزیزدلم اخه ضخامت بالانرفت دیگه انتقال نشد. نگران نباش خواهرم حتماهرچی که صلاح هستش... منم خیلی ا ...

عزیزم خوبی؟ دیگه حرص و جوش نزدی که انشالله؟🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
الهییی بمیرممم عزیزدلم خواهرم درسته خیلی سختی کشیدی ولی باپیامت خداشاهده کلی خوشحال شدم که بارداری ی ...

خدا نکنه عزیزدلم آره ان شاالله قسمت خودت بشه از نوع بی استرسش از اون بارداری های لذت بخش که لحظه به لحظه اش با عشق میگذره برای من که خوب نگذشت ممنونم عزیزم لطف میکنی

ای جونم خداروشکر خوشحال شدم برات عزیزم ان شاءالله که فسقلیات محکم میچسبن به دل مامان مهربونشون بایدم بمونن پیش همچین مامان مهربون و خوش قلبی

نگران علایم هم نباش اصلا بهشون توجه نکن الان هر علائمی هم باشه فقط عوارض داروهاست..ولی منم اون اوایل انتقالم کمر درد داشتم ان شاءالله که برای تو هم نشونه ی بارداریه❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن