2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزيزم چطوري؟ خونريزيت بهتر شده؟

چیکا جون از ظهر دیگه نیومده. ترشحاتم بی رنگه خدا رو شکر.ولی دعا کن که موقتی نباشه.

میگم چیکا جون این خانمه عکس دو تا شیاف فرستاده بود دیدی.دومی خارجیه میگن خیلی خوبه.من یه چند تا داشتم گذاشتم ولی الان تموم کردم.

عزیزم ویتامین دی کمه برای من ۲۸ بود ۳تا امپول داد طرازی بعدشم لووتیرکسین برای tpo نیست پردنیزولون م ...

اما شنیدم برای tpoبالای ۱۰۰۰ پردنیزولون میدن 

مال من ۶۵هست 

یعنی بازم پردنیزولون میدن؟

تحقیق کردم به خیلیا لووتیروکسین دادن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم مهربون آره دیگه شمارش معکوسه 😊ان شاالله سالم و سلامت بغلش بگیری

انشاالله ممنون عزیزم...الهی تو هم به حق این روزای عزیز و صاحب این ماه امیرالمومنین حاجت روا بشی توکل بر خدا🙏🙏

عزیزم منم سیکل پانکچر قبلیم سینافکت داشتم تو بازو میزدم دکتر میگفت حتما بین ۸تا ۱۰ صبح بزن و چو ...

عزیزم مرسی از راهنماییت😘😘

پس منم فردا، صبح میزنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم دوتا انتقال منفی داشتم خیلییی سختی کشیدم 😔

با هر سختی آسونی هست.من خودم انتقال چهارم مثبت شدم.فقط عزیزم حتما این دو روز شکمت رو با روغن سیاهدونه ماساژ بده

رو بازو بزن یبار اشکال نداره من دارومو نبرده بودم گفتن اشکال نداره ۶ غروب زده بود وسط سیکل ولی وقتی ...

باید ۱۴ روز بزنم

امروز ک روز اولم بود هم زدم. ولی بجای صبح، ده شب زدم.

ای کاش از امروز ساعت گذاشته بودم

مرسی از راهنماییت عزیزم😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
با هر سختی آسونی هست.من خودم انتقال چهارم مثبت شدم.فقط عزیزم حتما این دو روز شکمت رو با روغن سیاهدون ...

مرسی بهم امیدواری میدی عزیزم 

باشه حتما این کارو میکنم 😘

ایشالا بارداری راحتی داشته باشی و صحیح و سالم بدنیا بیاد نی نی هات🤲 دوقلو هستن اگه اشتباه نکنم درسته ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
@rمtم     عزیز دلم سلام  امیدوارم که حالت خوب باشه هر چند که میدونم تو شرایط سختی ...

سلام نیلوی خوش قلبم ممنونم که به یادم بودی الهی که هزار برابر دعاهات به خودت برگرده و بغلت از بچه های سالم و صالح پر بشه..

آره واقعا بدترین روزای زندگیم تو این یکی دو ماه طی شد روز و شبم فقط آه و گریه بود از خدا خواستم هیچکسو اینجوری امتحان نکنه بعد اون همه سختی باردار بشی و خیلی راحت بهت بگن برو سقط کن انگار خاک عالم میریزه تو سرت حالام که آزمایشا خوب اومده ولی ذره ای از استرسم کم نشده تا وقتی که به دنیا بیاد به سلامتی و بغلش کنم

من به دعای شماها دوستای عزیزم خیلی اعتقاد دارم بخدا نفستون گیراست چون دلهامون شکسته اس برای هم دعا کنیم تو این شب ها و روزای عزیز منم اگه لایق باشم برات دعا میکنم عزیز دلم 😘😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
چیکا جون از ظهر دیگه نیومده. ترشحاتم بی رنگه خدا رو شکر.ولی دعا کن که موقتی نباشه. میگم چیکا جون ای ...

خدارو هزاران مرتبه شكر بيشتر و بيشتر استراحت كن.اره ديدم ولي ميگن پيدا نيستش ديگه مجبوريم همينو استفاده كنيم اشكالي نداره توكل برخدا

خداياشكرت....❤️ 
واااای عزیزم،خدا رو صد هزار مرتبه شکر،من هر روز به یادتون بودم،کلی برا نی نی دعا کرده بودم🤲🌹

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی گلم مطمئنم دعای شما دوستای عزیزم بوده که الان من نینیمو دارم..منم اگه لایق باشم برای شما دعا میکنم عزیزم

سلام همگی..دوستان من ی دفعه میکروم منفی شده..الان میخوام برم واسه دفعه دوم..دکترم افلاطونیانه..کسی میدونی ازمایشهای ایمنی انعقادی رو دکتری غیراز دکترخودمون میتونه بنویسه یانه؟؟چون زنگ زدم سوال کردم از مامای دکتر گفت قرص بخور وروز ۱۴بیا وپس ازمایش نمینویسه..من بازم منفی دلم نمیخواد😭😭😭😭😭😭😭

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
واااااای الهی هزار مرتبه شکر .خیلی تو این مدت به فکرت بودم .همش دعا میکردم سالم باشه .خیلی خوشحال شد ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی ان شاالله که خدا نینی شما رو هم حفظ کنه

عزیزم جنسیت نینی شما مشخص نشد؟

خدااااروشکر عزیزم.همش به فکرت بودم.خداحفظش کنه پسرکوچلوتو.اکوی قلب هم نگران نباش چیزی نیست

ممنونم عزیزم خدا نینی هاتو حفظ کنه گلم

اکوی قلب هم رفتم شکر خدا سالم بود ولی باید یه ماه بعد دوباره تکرار کنم