2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
گلم ایشون خدارو هزار مرتبه شکر نی نی شون سالم بود و پسری هم هست ایشالله خدا حافظش باشه از این به بعد ...

انشالله عزیزم❤❤❤خیلی خوشحال شدم

💞💞💞💞

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سلام. منم باید آزمایش خون بدم اگه خدای نکرده مثبت بود حلق و بینی بدم. این درسته که میگن معمولا ...

عزیزم نگران نباش، انشاءالله که آزمایش خونت منفیه و نیازی به حلق و بینی نداری، شوهرم آز خونش مثبت شد، بعد رفت ریه اونم مشکوک بود، بعدش حلق و بینی داد منفی بود، آزمایش خون بهش اعتباری نیس.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم نگران نباش، انشاءالله که آزمایش خونت منفیه و نیازی به حلق و بینی نداری، شوهرم آز خونش مثبت شد، ...

مرسی عزیزم التماس دعا خدا کنه کارم به حلق و بینی نیفته خیلی درد داره واقعا تا الان سه بار تست حلق و بینی دادم یه اینسری برام خون نوشتن خدا کنه به همین ختم بشه. 

بازم ممنونم از جوابت

در اندک من تویی فراوان یارب..
یعنی با وجود زدن آمپولا هیچ تخمک نداشتی؟ مگه میشه؟  بچه ها اینجا از قرص اوابوست تعریف میکنن ولی ...

مرسی عزیزم😘😘 بله متاسفانه

حتی اوابوست هم خورده بودم

خیلی دعام کن منتظر معجزه خدا هستم😭😭😭

مرسی عزیزم😘😘 بله متاسفانه حتی اوابوست هم خورده بودم خیلی دعام کن منتظر معجزه خدا هستم😭😭😭

حتما دعاگوتم عزیزم انشالله خدا کمکت کنه و دلتو شاد کنه.

پس به این مکملهام نمیشه خیلی اطمینان کرد واقعا.

چندم پریودت رفتی که گفت تخمک نداری ذخیرتم  که بد نی باید بالاخره تو هر تخمدان چندتایی فولیکول میدید شاید آمپولت خوب نبوده از جای معتبری خریده بودی گلم؟ خیلی مهمه که از داروخانه معتبری این داروهای خارجی که یخچالی هستنو  تهیه کنیم.

حتما یادم میمونه سر اذان برات دعا کنم انشالله خدا دلتو به هر طریقی شده شاد کنه.

سلام بچه ها من رفتم برای اولین سونو پانکچر دکترم گفت هیچ تخمکی نداری چند روز دیگه بیا اگه وضعیتت همی ...

سلام

گفت تخمک نداری یا فولیکول؟ دفعه قبل که داشتی مگه نه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون مهربون، انشاءالله دامنت سبز شه به زودی گلم، اونا ماژور بودن.

ای جانم طفلکها 

انشالله دو قلو باردار میشی کیف میکنی با دوقلوهات  😍

دلیل اینکه پرسیدم اینه که دکتر منهم گفته تست ژنتیک انجام بدیم، ما ۷ تا سه روزه داریم که گفتند همونها رو از فریز درمیارن و بیوپسی میکنند

دیگه توکل به خدا ببینیم چند تا سالم میمونه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام کسی میدونه هزینه آزمایش ذخیره تخمدان چقدر هست؟❌❌❌❌

هزینش زیاد نیست گلم .

زنگ بزنی هم با توجه به بیمت آزمایشگاه ها بهت میگن من این آزمایشو  پاییز داده بودم فک نمیکنم زیاد باشه من تکمیلی داشتم هزینه ای ندادم اصلا.

ای جانم طفلکها  انشالله دو قلو باردار میشی کیف میکنی با دوقلوهات  😍 دلیل اینکه پرسیدم ا ...

انشالله که خیره عزیزم

همشونم سالمن و به زودی مامان دو تا فرشته ناز میشی🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
پرگوریس روزی دوتا

ذخیرت چنده؟ به نظرم کم داده بهت آمپول، کاش بهش بگی دوزشو زیاد کنه برات. 

قرص dhea از داروخانه رودکی تو دزاشیپ بگیر بخور. البته نمی دونم سرخود هم نمیشه قبلش باید یه آزمایش می دادی میسنجید اینو

ای جانم طفلکها  انشالله دو قلو باردار میشی کیف میکنی با دوقلوهات  😍 دلیل اینکه پرسیدم ا ...

سلام عزیزم 

الان دیدم شما آی وی آی جی می خواستی بخری، خریدی؟

تاریخ انقضاشو بهم میگی و قیمتش رو

اها مرسی من اخه واسه کرونا ازمایش داددم ای جی ام بود اسمش

می دونم یکی از آزمایشات کرونا همین IgG,IgM هست، ولی تست کروناتم که PCR هست منفیه گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست