2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام بچه ها من رفتم برای اولین سونو پانکچر دکترم گفت هیچ تخمکی نداری چند روز دیگه بیا اگه وضعیتت همین جور باشه باید تخمک اهدایی بگیری 😔😔 تو رو خدا کسی میدونه چیکار کنم که تو این چند روز تخمکام تقویت بشه این آخرین شانس من هست❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من رفتم برای اولین سونو پانکچر دکترم گفت هیچ تخمکی نداری چند روز دیگه بیا اگه وضعیتت همین جور باشه باید تخمک اهدایی بگیری 😔😔 تو رو خدا کسی میدونه چیکار کنم که تو این چند روز تخمکام تقویت بشه این آخرین شانس من هست❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

پس چرا میگن یک چهارم احتمال هست آدم میشینه فک میکنه خل میشه الهی که با بار اول انتقال مادر میشی عز ...

ممنون گلم، انشاءالله خودتم با همین انتقال دلت شاد شه و صاحب یه فرزند سالم و صالح شی، می دونی عزیزم مشاوره بهمون گفت 25 درصد تو علم ژنتیک درصد بالایی هست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچه ها من رفتم برای اولین سونو پانکچر دکترم گفت هیچ تخمکی نداری چند روز دیگه بیا اگه وضعیتت همی ...

عزیزم چرا واقعا متاسفم ذخیرت  چنده گلم؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
پرگوریس روزی دوتا

یعنی با وجود زدن آمپولا هیچ تخمک نداشتی؟ مگه میشه؟  بچه ها اینجا از قرص اوابوست تعریف میکنن ولی نمیدونم چند روزه اثر میزاره یا نه من خودم تا حالا استفاده نکردم. الهی خدا معجزشو  بهت نشون بده بحق پنج تن و اینسری بری سونو اوکی شده باشه عزیزم.

سلام دوستان این ازمایش منه میشه یه نگاهی بهش بندازین ببینین مشکلی دارم یانه؟فقط این ازمایش ایمنی که ...

عزیزم این آزمایشهای ایمنی و انعقادیه:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

عزيزم خداروشكر جواب ازمايشاشون خوب بوده و جوجش سالمه😍❤️

وای راس میگی

خدارو هزار مرتبه شکر😭😭

پس دیروز بچه ها در مورد کی صحبت میکردن

یه بار دیگه هم صداش کردم نیومد فکر کردم خدای نکرد زینبی همین دوستمون رو گفنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون گلم، انشاءالله خودتم با همین انتقال دلت شاد شه و صاحب یه فرزند سالم و صالح شی، می دونی عزیزم م ...

اره واقعا 

الهی که امسال پایان همه سختیامون باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
@rمtم     عزیز دلم سلام  امیدوارم که حالت خوب باشه هر چند که میدونم تو شرایط سختی ...

گلم ایشون خدارو هزار مرتبه شکر نی نی شون سالم بود و پسری هم هست ایشالله خدا حافظش باشه از این به بعدم 🙂

پس من هیچ انجام ندادم فقط اون ای جی ام برای کرونا دادم اونه؟ببخشید که اینقدر خنگم  

اگه عدد تیروئید رو درست دیده باشم تیروئیدت خوبه عزیزم، اون igm شاید مال همین ایمنی باشه، راستش من تا حالا آزمایش ایمنی ندادم دوستان قبلا لیست رو گذاشته بودن برات گذاشتم، از زینب جون بپرس حتما می دونن.