2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آخه الان چیزی معلوم نیست که میگی همه چیزشون خوبه. فقط یه ضربان قلب دارن.  منم به نظرم به ...

دارچین جون خوبی؟ فشارت روبراهه؟ ببین سعی کن غذات رو که نمک نمیزنی با لیمو و نارنج تازه طعم بدی تحملش راحتتر میشه

بچه ها من دنبال کسی هستم که رحم اجاره بده،قیمت ها خیلی بالاست،میخوام کسی باشه توافقی راضی بشه به مبل ...

انشالله پیدا بشه عزیزم. برات دعا میکنم♥️🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها من شکمم کار نکرده از دیروز😢 چیکار کنم؟ من روز عادی دو سه بار منظم کار میکرد. عوارض پروژسترون ...

اره عزیزم سعی کن انجیر و برگ زردالو بخوری 

انجیر رو بذار تو آب نرم شه بعد بخور با آبش 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها من شکمم کار نکرده از دیروز😢 چیکار کنم؟ من روز عادی دو سه بار منظم کار میکرد. عوارض پروژسترون ...

آره گلم از  عوارض پروژسترونه یه چی بخور نزار یبوست بشی

آلو و انجیر خیس بده بخور سیب زرد ناشتا هم خیلی خوبه 

آره گلم از  عوارض پروژسترونه یه چی بخور نزار یبوست بشی آلو و انجیر خیس بده بخور سیب زرد ن ...

مرسی عزیزم. آلو بخورم فک کنم خوبه قبلا میخوردم سریع روم اثر داشت.🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آهااان باشه حتمااا میگم بهش  من اصلا نمیدونم این آزمایش دادم یا نه  جای خاصی باید بری بر ...

عزیزم اسمش آزمایش ایمنی و انعقادی هست

آزمایشگاهها میگیرن فکر کنم خمونجایی که کاربوتایپ دادی میتونی این آزمایش رو بدی

لیستشون رو از بچه های همینجا بگیر که چیا باید چک بشه

یه چیزی هست که بی دلیل قلب نی نیت ایستاده 😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دارچین جون خوبی؟ فشارت روبراهه؟ ببین سعی کن غذات رو که نمک نمیزنی با لیمو و نارنج تازه طعم بدی ...

قربونت عزیزم. بد نیستم

آره تو خونه فشارم خوبه خداروشکر. 

راست میگی اصلا حواسم به طعم ترشی نبود یکم تعدیلش میکنه. 

ایشالله زودی یه فسقلی ناز بیاد تو دلت 😍😍

قربونت عزیزم. بد نیستم آره تو خونه فشارم خوبه خداروشکر.  راست میگی اصلا حواسم به طعم ترشی نبو ...

عزیزمی قربون دهنت فقط شما که داری دعا میکنی بیزحمت دو تاش کن 😬 

من پرتوقعم از خدا دوقلو میخوام 😍 

عزیزم اسمش آزمایش ایمنی و انعقادی هست آزمایشگاهها میگیرن فکر کنم خمونجایی که کاربوتایپ دادی میتونی ...

والا من آزمایش ژنتیک هم دادم ۳ میلیون شد 

همون موقع که کاریوتایپ که دادم آزمایشم شد ۸۵۰ تومن 😒 قبل انتقالمم دوباره آزمایش دادم ۵۸۰ تومن . حالا بقیه ازمایش هایی که قبلا دادم بماند 🤦‍♀️ 

باید از آنا جون بپرسم بهم لیست بده 

دکترم گفت پریود شدی بیا برای سونو ، حتما بهش پیشنهاد میکنم آزمایش هارو برام بنویسه ، هرچند فکر کنم احتمالا خودش بنویسه🥰 

بازم مررسی عزیزم 💜💜💜 

ولی تو شهر ما خیلی داره این اتفاق می افته ، دوستای خودم بارداری طبیعی داشتن ولی بعد از زدن قلب بچه ، سقط کردن 

نمیدونم چه اتفاقی داره برای ماها داره می افته 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم