2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست
امروز همش میگفتن فلانی سه بسته. چهار بسته. دو تا عالی. چهار تا عالی من خجالت میکشیدم. دلم نمیخواست ب ...

وای ماهنده جان خدا رو هزار مرتبه شکر باور کن تو مامان میشی با همین جنینا حالا ببین عزیزمی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستای گلم. سلام. انتقالم انجام شد شکر خدا. التماس دعا. تو مرکز موقع انتقال گفتن یکی از جنینهام گرید ...

به سلامتی مامان شدی رفت انشالله که همه چی برات خوب پیش بره مهربونم.😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ماهنده جان خدا رو هزار مرتبه شکر باور کن تو مامان میشی با همین جنینا حالا ببین عزیزمی

مرسی گلم. انشالله عزیزم. امیدوارم به رحمتش. واقعا ممنون از دعاهات خیر ببینی دوست مهربونم. خیر دل مهربونتو ببینی♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
جلب توجه نکنه یعنی منظورش چشم ونظره؟ یه مستند چندسال پیش تلویزیون دیدم خارجی بود بچه ها ۳قلو بودن م ...

نه عزیزم. هلاکویی که به این چیزها اعتقاد نداره   

میگفت عکس العمل بقیه در مواجهه با دوقلوها که میپرسن وااای شما دوقلویید؟ و اینها روی شخصیت بچه اثر میذاره. به مرور خودش رو یه هویت مستقل نمیبینه و همه چی شو کنار قل دوم معنی میکنه. برای همین بعضی دوقلوها به شدت به هم وابسته اند، چون احساس میکنن بدون اون هیچی نیستن.

داروهات چی بود برای انتقال؟

انوکسا. پردنیزولون. آسپرین. استرادیول. هیوسین. هورمون رشد. آمپول پروژسترون. الان شیاف هم دارم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دوستای گلم. سلام. انتقالم انجام شد شکر خدا. التماس دعا. تو مرکز موقع انتقال گفتن یکی از جنینهام گرید ...

سلاااام عزيزم به سلااااامتي، خداروشكر 😍 انشاالله دو هفته ديگه خوشحالمون ميكني، فقط مثبت فكر كن عزيزم همه چي درست ميشه♥️🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيزم دستتو خالي نميذاره مطمئن باش😔

انشاالله، برام دعا كن، امروز ميرم مطب، احتمالا يكي دوهفته ديگه برام انتقال ميده🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه عزیزم. هلاکویی که به این چیزها اعتقاد نداره     میگفت عکس العمل بقیه در مواجهه با دوق ...

همون تعجب کردم  

درسته من همکلاسی داشتم دوقلو بودن یکیشون یه شهردیگه قبول شده بود اصلا تحمل نداشتن هرروز بهم زنگ میزدن وگریه خیلی بهم وابسته بودن

یا رب العالمین
انوکسا. پردنیزولون. آسپرین. استرادیول. هیوسین. هورمون رشد. آمپول پروژسترون. الان شیاف هم دارم

سلام عزیزم 

به سلامتی ایشالا دوهفته دیگه با یه بتای تپل هممون رو خوشحال کنی

من امروز روز ۲۱ ال دیم بود رفتم مرکز سونو کرد و ماما گفت ال دی ها رو تموم کنم  از روز دوم پریود روزی ۴ تا استرادیول داد با آسپرین و کیوتنگعت روز ۸ یا ۹ برم سونو 

انتقال قبلی روز ۱۱ انتقال پریود شدم گفتن اینبار پروژسترونم رو زیادتر میکنن 

و اینکه برام هچینگ و پی ار پی هم درخواست دادن

فقط یه جنین دارم دعا کن نتیجه بگیرم